sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Täällä ollaan taas, keskeneräisten keskellä

Tulipas pidettyä pitkä blogitauko. Tarkoitus oli pitää vain muutaman päivän nettipaussi, mutta  jotenkin siinä sitten vaan kävi niin, että bloggaaminen jäi kokonaan useammaksi kuukaudeksi. Nettiä on toki tullut käytettyä tänäkin aikana, ja jonkin verran olen käynyt muiden blogeja lukemassa, huomattavasti harvemmin kyllä kuin aikaisemmin.


Blogin nimeen sopivasti päätän blogitauon esittelemällä valtavan keskeneräisten kasani. Jos nyt laskin oikein ja löysin kuvaan kaikki (no, tietysti, ainakin yksi puseron tekele puuttuu kuvasta), niin kesken on yhteensä 14 työtä. Joukkoon mahtuu 5 sukkaparia, 2 villatakkia, 3 housut, huivi, tyynynpäällinen ja liivi (+ se kuvasta puuttuva pusero). Toinen villatakeista ja yhdet housut ovat nappeja vaille valmiit. Kahdet sukat ja tyynynpäällinen ovat langanpäiden päättelyä vaille valmiina, lopuissa onkin enemmän tekemistä.

Neuleita on tauon aikana (ja jo ennenkin) myös valmistunut, ja yritän saada kaikki vuorollaan esiteltyä täällä blogissa. Huomasin, että joistakin olen ottanut kuvatkin jo aikaa sitten, joten jospa tämä nyt alkaisi sujua, ja saisin niitä valmiitakin blogattua.

4 kommenttia:

 1. Lepo tekee hyvää. :) Mukava, että olet palannut. Täällä on aina hyvä vierailla. On ihana saada inspiraatiota kaikesta kauniista ja taidolla tekemästäsi. ❤
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Sari, onpa mukava palata, kun saa näin mukavaa palautetta :)

   Poista
 2. Laskeskelin juuri omia keskeneräisiäni ja oli hyvin lohduttavaa havaita että niitä löytyy muillakin. Jostain syystä juuri viimeistelyn kohdalla tulee joku rimakauhu tai muu jumitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Telle, kiva kuulla, etten ole ainoa. Mikähän siinä onkin, että ne usein jää kesken viittä vaille valmiina? Olen huomannut, että kun kerään keskeneräiseni kasaan, ja julkaisen ne täällä blogissa, niin sitten motivoidun tekemään ainakin muutaman niistä melkein valmiista oikeasti valmiiksi :) on se niin noloa huomata, että niitä on taas niin monta ;)

   Poista