Heidin lankakirppis

Kokoan tälle sivulle myynnissä olevia lankojani, ja mahdollisesti joitakin valmiita neuleitakin.

Hinnat on mainittu jokaisen tuotteen kohdalla. Hinta on ilmoitettu kuvassa näkyvälle lankamäärälle, mutta voin myydä kokonaisia tai jämäkeriä myös yksittäin, kysy hinta haluamillesi kerille. Hintaan tulee lisäksi postikulut (postin pakettina 7,90e tai mikäli mahdollista kirjeenä 1,40 e - 4e). Kysymykset ja tiedustelut sekä ostaminen sähköpostitse: neulemekko@gmail.com

Otsikoiden linkeistä klikkaamalla pääset postauksiin, joista löytyy lisätietoja myytävistä tuotteista.
Raidallinen tunika


Tämän tunikan neuloin itselleni joitakin vuosia sitten, käytinkin sitä paljon silloin, vaikka se oli hieman liian tiukka kädenteistä. Muuten tunika on pysynyt oikein hyvännäköisenä, mutta kainaloista se on hieman huopunut, ja sisäpuolella on villanöyhtää. Tunika on neulottu Novitan Puro –langasta eli on 100% villaa. Tunikan pituus olalta helmaan on n. 65 cm, rinnanympärys n. 76 cm, helmassa ympärysmitta on n. 102 cm.  Kaikki mitat on otettu tasolle levitettynä vaatetta venyttämättä.

Hinta: 19 euroa

 


Lila/violetti/sininen tunika

Neuloin tämän tunikan joitakin vuosia sitten itselleni, ja aluksi käytin sitä joitakin kertoja, mutta sitten se tuntui jääneen minulle hieman liian isoksi, joten sitä ei ole tullut enää käytettyä. Tunika on neulottu 7 veljestä ja Maxi-mohair langoista. Tunikan pituus olalta helmaan on n. 77 cm, rinnanympärys n. 84 cm, alareunassa ympärysmitta on n. 100cm. Kaikki mitat on otettu tasolle levitettynä vaatetta venyttämättä. 

Hinta: 19 euroa


Vihreä liivi
Neuloin tämän liivin itselleni muutamia vuosia sitten, mutta sen käyttö on jostain syystä jäänyt vain muutamaan kertaan. Tai, no suurin syy taitaa olla langan suuri tekokuitupitoisuus, minusta akryyli on hiostavaa, muttei tarpeeksi lämmintä. Liivi on siis neulottu Novitan Rose Mohair langasta, joka sisältää 65 % akryyliä ja 35% mohairia. Liivin pituus olalta helmaan on n. 59 cm, rinnanympärys n. 78 cm, vyötärönympärys n. 66 cm, lantionympärys n. 98 cm. Kaikki mitat on otettu tasolle levitettynä vaatetta venyttämättä, ja koska tämä vaate on ribbineulosta, se joustaa huomattavasti.


Hinta: 19 euroa

Syklaaminpunainen villatakki


Tämä Rose mohairista (65%akryyli, 35%mohair) neulottu villatakki on jäänyt hyvin vähälle käytölle akryylipitoisuutensa takia. Tämän takin pituus olalta helmaan on n. 60 cm, rinnanympärys n.74 cm, vyötärönympärys n. 64 cm ja lantionympärys n. 76cm, hihan pituus on n. 53 cm, hihat on suorat ja kapeat. Kaikki mitat on otettu tasolle levitettynä vaatetta venyttämättä, mutta neulos on hyvin joustavaa 3oikein 1 nurin ribbineulosta. 

Hinta: 19 euroa"Nina"-sukkalanka

"Nina" sukkalankaa 2 kokonaista 50g:n kerää + kaksi vajaata noin 20g:n kerää.

Koko satsin hinta 4 euroa + postikulutRowan cocoon
80% villaa(merinoa) 20% (kid)mohairia, 100g = n. 115m

Väri 00835 Umber (en tiedä miksi on nimetty noin, kun on lila eikä ruskea, kuvassa väri vähän todellista hailumpi) erä M594

2 kokonaista 100 g:n kerää + kaupan päälle n. 10 gramman jämäkerä

Hinta: 20 euroa + postikulutNORO Silk Garden sock yarn 
40% villaa, 25% silkkiä, 25% nylonia, 10% kidmohairia, 100g = n.300m
Väri S8, erä E
3 kokonaista 100g:n kerää

Hinta: 65 euroa /3 kerää postikuluineen
     tai 20 e /kerä + postikulut

Pari lisäkuvaa näistä Noro -keristä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti