Heidin IhanUudet


Tällä sivulla minulla on myynnissä itse käsin (siis puikoilla ei koneella) neulomiani käsitöitä. Tämän sivun tuotteet ovat uusia eli käyttämättömiä, lankakirppissivultani löytyy myynnistä joitakin tekemiäni käytössäni olleita neuleita. Hintoihin lisätään postikulut (postipakettina 7,90e tai kirjeenä 1,40e - 4e)

Mikäli haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut ostamaan jonkun tämän sivun tuotteista lähetä sähköpostia osoitteeseen neulemekko@gmail.com.

Olen nyt lisännyt tänne myyntiin muutamia sukkapareja. Mielestäni sukkien koon määritteleminen on vaikeaa, eri taulukoissa annetaan erilaisia mittoja, jalat ovat hyvin eri paksuisia ja muotoisia, ja ennen kaikkea käyttötarkoituksesta ja käyttäjän mieltymyksistä riippuen sukka voi olla napakka tai löysä jalassa. Joten mittasin sukista teräosan pituuden ja ympärysmitan, kokoarvion lisäksi. Kysy, jos haluat jotain lisätietoja.

Laskin sukkien koon Käsityön maailma –blogista löytämäni kaavan avulla, kaava löytyy täältä
Ja menee näin: jalan pituus = [(2 x kengän koko) : 3] – 1,5
Lisäapuna käytin Kodin kuvalehden nettisivuilta löytämääni Jalan kokotaulukkoa. 

Violettiviherpetrooligrafiitinharmaaraidalliset villasukat koko n. 39(40)

Paksut (7veljestä) villasukat. Täällä postaus näistä sukista. Jalkaterän pituus n.25cm, ympärysmitta n. 22cm , varren pituus n.12cm.

Hinta:30euroa (+postikulut 2e) Sinivalkoraidalliset villasukat koko 39(40)
Keskipaksut (Nalle-lanka) lyhytvartiset villasukat. Näistä sukista olen kirjoittanut tässä postauksessa. Jalkaterän pituus n.25 cm, ympärysmitta n.21 cm, varren pituus n.10cm.

Hinta: 30 euroa (+postikulut 1,40e)Sinisävyiset sukat koko 35/36
 

Ohuet puuvilla- villasekoitesukat(Nina sukkalanka). Täällä postaus näistä sukista. Jalkaterän pituus n. 22cm,  ympärysmitta n. 18 cm, varren pituus n. 16 cm.

Hinta: 30 euroa (+postikulut 1,40e)Punasävyiset villasukat koko 35/36
Ohuet (Fabel-lanka) villasukat. Täällä postaus näistä sukista. Jalkaterän pituus n. 22 cm, ympärysmitta n. 18 cm, varren pituus n. 17 cm. (Nämä sukat on siis tehty napakasti sopiviksi omaan 36(37) kokoiseen jalkaani, joka on n.22,5 cm pitkä ja ympärysmitaltaan n. 19cm)

Hinta: 30 euroa (+postikulut 1,40e)  


Sydänkuvioinen kolmiohuivi
 Yläreunastaan n.195 cm leveä kolmionmuotoinen huivi, joka on keskeltä n. 85 cm korkea. Neulottu mintunvihreästä/vaaleanvihreästä merinovillalangasta. Pehmeä ja miellyttävän lämmin huivi sopii käytettäväksi sekä hartiahuivina (esim. juhlissa) että kaulahuivina. Oma mallini. Konepestävä.

Hinta: 85 euroaSoikiokuvioinen kolmiohuivi

Tämän luonnonvalkoisen huivin kuvioista oli tarkoitus tulla palloja ketjuna, mutta niistä tulikin hieman kulmikkaita soikeahkoja ketjuja. Kolmionmuotoisen huivin yläreuna on noin 170 cm:ä leveä ja keskeltä kolmio on noin 85 cm:ä korkea. Alle 80 grammaa painava huivi on unelmankevyt ja ilmava, mutta ihanasti lämmittävä. Alpakka (70%) ja silkki (30%) yhdessä lämmittävät pehmeästi ja kauniin himmeästi kiiltäen tehden tästä sopivan huivin sekä juhlaan että arkeen. Tästä huivista löytyy postaus täältä. Oma mallini. Käsinpesu.

Hinta: 100 euroa


Lehtikuvioinen kolmiohuivi

Yläreunastaan hieman reilut 160 cm leveä ja keskeltä n. 70 cm korkea kolmionmuotoinen huivi. Neulottu sinivihreästä/petroolinvihreästä merinovillalangasta. Pehmeä ja miellyttävän lämmin huivi sopii käytettäväksi sekä hartiahuivina (esim. juhlissa) että kaulahuivina. Oma mallini. Konepestävä

Hinta: 80 euroaRuutukuvioinen kolmiohuivi

Yläreunastaan n. 190 cm:ä leveä ja keskeltä n. 90 cm:ä korkea kolmionmuotoinen huivi. Ohut ja unelmankevyt (paino n. 80g), mutta miellyttävän lämmin ja ihanan pehmeä luonnonvalkoinen huivi sopii käytettäväksi sekä juhlana että arkena, ja sekä hartioilla että kaulassa. Alpakka (70%) ja silkki (30%) yhdessä lämmittävät pehmeästi ja kauniin himmeästi kiiltäen. Oma mallini. Käsinpesu.

Hinta: 100 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti