sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Keväisen vihreää

Parin langanpään päättely ja pingotus, miten se muka on niin vaikeaa saada niitä aikaiseksi. Pingottamisen hankaluus on tietysti siinä, kun ei ole oikein mitään sopivaa alustaa ja paikkaa mihin huivin levittäisi. Huiveilla, kun tuppaa olemaan aika paljon leveyttä. Mutta nyt kuitenkin saan esitellä kaksi valmista huivia, mintunvihreän ja toisen vihreän.

Kun huivit on vihdoin saanut valmiiksi, pitäisi ne vielä saada kuvattua edes jokseenkin edustavasti, mikä ei todellakaan ole helppoa. Kuvissa värit ei mielestäni näytä ihan oikeilta. Mintunvihreä huivi ei ole ihan noin vaalea ja hailu, ja toinen huivi on vihreämpi kuin kuvassa.

Tämän huivi on tehty ihan omalla ohjeella ilman mitään malleja. Lanka on Novitan Woolia ja sitä kului hiukan vajaa kolme kerää, 142 grammaa on painoa tällä huivilla. Huivi on yläreunasta noin yli 190 cm leveä ja keskeltä noin 85 cm pitkä.

Tämän huivin mallikuvioon saatu inspiraatio jostain, ja sitten soveltaen neulottu niskasta aloitettu huivi. Lanka on SandnesGarnin Lanett ja sitä kului reilu kaksi kerää, painoa huivilla on 102 g. Neuloin 5,5:n puikoilla. Huivi on noin 180 cm leveä ja noin 78 cm pitkä keskeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti