lauantai 3. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, vanhat tavat

Voitin KahviKaneli virkkaa -blogin arvonnassa joulun alla. Palkinto; 2 kerää Drops Alpaca -lankaa ja paketti Knit Pron päättelyneuloja, saapui eilen sopivasti piristämään sadepäivää. Nyt pitäisi sitten saada pian jotain valmiiksi, että pääsisin kokeilemaan uusia päättelyneulojani. Tuo kamelin värinen (302) Alpaca lanka on aivan ihanan pehmeää, ja siitä aloitinkin jo neulomaan huivia.


Eilen tulikin aloitettua taas pitkästä aikaa monta uutta työtä. Kuvassa vasemmalla ylhäällä näkyy jo yllä mainittu huivin alku ja sen vieressä myös eilen aloitettu villahousutekele Rintalan tilan Iivari Kainuunharmas -langasta. Olisi vaan pitänyt tehdä ne jo ennen joulua, olisi ollut tarvetta, nyt voi käydä niin, etteivät ehdi valmistua tämän talven kylmille ilmoille. Kuvan alareunassa oikealla on eilen aloitettu ihan tavallinen ohut sukka Dropsin Fabelista, sellainen kassinpohjaneule, jota kuljetan mukanani joka paikassa ja neulon, jos ehdin. Todennäköisesti ei tule valmistumaan kovin nopeasti. Viimeisenä kuvassa jo aiemmin aloittamani kirjoneulesukka, jonka edistyminen on ollut ja tulee olemaan erittäin hidasta. (Se on aloitettu jo 11.12.) Näiden lisäksi minulla on tällä hetkellä keskeneräisenä vain hupputakki, jonka pitäisi valmistua pian.


Minulla näyttää olevan tapana aloittaa heti monta uutta työtä kerralla, jos keskeneräisten määrä hetkeksi vähenee. Ja sitten, kun on monta uutta kivaa työtä kesken mikään ei etene, kun en malta yhtä työtä neuloa kovin kauan vaan vaihdan koko ajan työstä toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti