torstai 30. huhtikuuta 2015

Lankalaihis 2015, huhtikuussa neulottua

Huhtikuu hujahti ohi ihan hetkessä, mutta vaikka en tämän kuukauden aikana montaa työtä ole valmiiksi asti saanut, neuloin kyllä harvinaisen paljon vuodenaikaan nähden. Valmiiksi sain siis vain kahdet sukat ja yhden kesäpuseron. Ja niistäkin ensimmäiset sukat olivat jo lähes valmiit huhtikuun alkaessa. Valmistuneisiin neuleisiin kulutin yhteensä 377 grammaa lankaa, mutta lasken tämän kuukauden saldoon myös kahteen villatakkiin käyttämäni langat, koska olen kuitenkin neulonut ne huhtikuun aikana. Minulla on täällä siis kaksi valmiiksi neulottua villatakkia, joista puuttuu vain napit ;) Saattaa kyllä mennä vielä tovi jos toinenkin ennen kuin saan ne valmiiksi, sopivat napitkin kun on vielä ostamatta (löytymättä). Mutta joka tapauksessa neuloin tässä kuussa 1054 grammaa, yhtään en ostanut tai saanut tai antanut pois, joten lankalaihiksen saldo vuoden alusta näyttää 2730 grammaa miinusta.


Viimeisimpänä puikoiltani pudonnut villatakki neuloutui niin nopeasti (olisko mennyt 4 tai 5 päivää), etten ehtinyt tuota kuvaa keskeneräisestä tekeleestäni saada tänne blogiinkaan ennen kuin nyt kun se on jo ollut päivän tai pari valmiiksi neulottuna. Mutta palaan tähän ja siihen toiseen villatakkiin, kunhan saan ne oikeasti valmiiksi nappeineen päivineen.

Oikein iloista vappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyvä Sinä ! Minä tein huhtikuun alussa sukkaparin varret valmiiksi (sitten vaihdoin ristipistotyynyyn ja kanavatyöhön) eli langankulutus siis nolla, koska sukat ei valmistuneet. Mutta uutta lankaakaan en ostanut joten tilanne siis hallinnassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on hyvin ostot ja kulutus tasapainossa ;) keväällä on aina niin paljon kaikkea muuta, että neulominen jää vähän vähemmälle. Minä onnistuin nyt kyllä yllättävän paljon kuluttamaan lankaa, mutta onhan sitä laihdutettavaakin paljon, eipä se lankavaraston pieneminen vielä juuri missään näy ;)

   Poista
 2. Hyvin oot pysyny mukana laihiksella ja paljon saanut lankaakin kulutettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvin on sujunut, ja yllättävän paljon lankaakin on kulunut. Melkein harmittaa, että lankapaastoa on enää reilu kuukausi jäljellä ;) voisin jatkaa pitempäänkin

   Poista