perjantai 10. heinäkuuta 2015

Summer feeling

Sitä kesän tuntua onkin tänä vuonna saanut odottaa. Kovin vähän on ollut kesäiseltä tuntuvia päiviä, eikä tälle kesämekollekaan ole juuri ollut käyttöä. Vaikka tänä vuonna kerrankin olin ajoissa kesämekkoni neulomisen kanssa, kuvien ottamiseen ja sitten vaan muuten sen tänne blogiin saamiseen on mennyt ihan luvattoman kauan aikaa. Ensimmäiset kuvat tästä mekosta otin kyllä jo kesäkuun alkupäivinä, kun kuvasin villatakini Mietten ja Minetan, mutta olisi ollut ihan hyvä kuvata mekon selkäpuolikin ;) niin ja muutenkin olisi ollut ihan kiva, kun se mekko olisi mahtunut edes suunnilleen kuvaan.


No eipä se mekko näköjään ihan kokonaan ole mahtunut tähänkään kuvaan, mutta ainakin siitä näkee tuon selän pitsikuvion jollain lailla. Ohje tähän ylhäältä alas neulottuun mekkoon nimeltään Summer Feeling löytyy Dropsin nettisivuilta, täältä. Ohjeen mekko on neulottu Muskatista, mutta minä neuloin hieman ohuemmasta Safranista, ja siksi valitsin M koon eli kokoa suuremman kuin mitä olisin muuten valinnut. Puikot olivat 3,5 mm:n pyöröt. Pääntien ainaoikea reunus olisi kannattanut neuloa pienemmillä puikoilla, koska kuten kuvasta näkee se repsottaa takana rumasti. Valitettavasti huomasin tuon vasta kuvista, enkä oikein tiedä saako sitä mitenkään korjattua, tämän mekon neulominen kun aloitettiin juuri pääntien ainaoikeasta reunuksesta.


Tänään sentään on hieman kesäisemmän tuntuista kuin näissä kuvissa. Toivon, että tänäkin kesänä tulisi vielä kesämekkoilmoja. Ai, niin lankaa tähän mekkoon kului 320 grammaa.


Nyt on sitten kaikki kesäkuussa valmistuneet blogattu; ensimmäisenä valmistunut viimeisenä ;) Nyt bloggausvuoroa odottamassa ainakin yhdet valmistuneet villasukat ja yksi haaste.8 kommenttia: