tiistai 1. maaliskuuta 2016

Mun oma korvaläppäpipo

Tein tammikuussa itsellenikin korvaläppäpipon. Neuloin samalla ohjeella kuin isälleni ja veljelleni, mutta jätin valitettavasti kirjoneuleen neulomatta. Tästä olisi tullut kivempi kirjoneuleisena, mutta en halunnut ostaa lankaa. Neuloin tämän yhdestä villatakistani purkamastani Dropsin Big Merinosta, kaksinkertaisella langalla. Koska olen laiska en suoristanut lankaa mitenkään, vaan neuloin suoraan villatakista. (Pitäisi muuten purkaa se villatakki loppuun ja neuloa lopusta langastakin jotain.) Neuloin magicloopina riittävän pitkällä 6mm:n pyöröpuikolla. Reunat virkkasin 5mm:n koukulla ja nauhat neuloin sukkapuikoilla.


Pipo/myssy oli ihanan lämmin pakkasilla, mutta en ollut ihan tyytyväinen sen ulkonäköön, ja mietin, että tekisinkö siihen jotain kuviointia silmukoimalla, tai jotain muuta. Lopulta en kuitenkaan saanut aikaiseksi tehdä sille mitään. Joten tässä tämä nyt sitten on. Pääasia, että se toimii hyvin.

Tämä oli JyJy nro10, Pipo itselle, aloitettu 12.1. valmis 13.1. langanmenekki 127g.2 kommenttia:

  1. Lämmin pipo ja menee ihan tuollaisenaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivikki, luultavasti se jää tuollaiseksi, mutta jos keksisin jonkin kivan kirjontakuvion siihen olisi vielä parempi ;) silmukoiden jäljentämisajatuksen kyllä jo hylkäsin, tulisi aivan liian paksu, enkä muutenkaan usko, että saisin sillä tavalla omaa silmää miellyttävää jälkeä aikaiseksi.

      Poista