sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kitchen star peitto

 
Tiskirättipeitto.

Peiton keskustan 6 neliötä neuloin siis tällä tiskirätin ohjeella, joka löytyy ilmaiseksi Dropsin nettisivuilta. Yhdistin palat toisiinsa kolmen puikon päättelyllä sitä mukaa, kun ne valmistuivat, ja loput silmukat jätin pyöröpuikkokaapelille odottamaan. Odottamaan jätetyillä silmukoilla neuloin sitten reunusta valiten värit sitä mukaa kuin neuloin. (Pitsi)kuvioita keksin itse tai otin sopivista malleista myös fiiliksen mukaan neuleen edetessä. Käytin tähän 4 mm:n sukka- ja pyöröpuikkoja.


Neuloin peiton loppukeväästä ja alkukesästä pääasiassa minulla valmiiksi olleista langoista, muutaman kerän ostin ja sain lisäksi. Kaikki langat ovat puuvillaa, lukuunottamatta kahta kerää Sublimen Bamboo & Pearls lankaa (bambu- ja helmiviskoosia) ja neljää kerää Gjestalin Føn lankaa (70% bambua, 30% puuvillaa), ja muutamista pikkujämistä en voi olla ihan varma, että ovat pelkkää puuvillaa, vaikka hyvin puuvillaisilta vaikuttivatkin. Puuvillalangat olivat Drops Muskat, Drops love you 5 ja 7 sekä Schachenmayr Cotton Eco. Yhteensä lankaa kului 1589g.


Kastelematta ja pingottamatta, nurmikolle levitettynä mittasimme peiton pituudeksi yli 2m ja leveydeksi reilut 160 cm.

2 kommenttia:

  1. Eipä uskoisi, että tiskirättiohjeesta saa noin hienon peiton! Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saturnina, en löytänyt sopivaa peitto-ohjetta, mutta tiskirättiohje tai peitto-ohje, sehän on melkein sama asia ;) tuossa tiskirätissä oli niin kaunis malli:)

      Poista