keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kämmekkäät tai kasa keskeneräisiä sukkia

Jep, ei siis mitään valmista, vaan uusia keskeneräisyyksiä. Aloin tekemään miesten kämmekkäitä Ullasta löytämälläni ohjeella. Mutta jonkin matkaa neulottuani, tulin siihen tulokseen, että tekeleistäni oli tulossa liian suuret. Joten totesin, että minulla onkin siinä hyvät sukanvarsien alut, koska eihän sitä nyt turhaan kannata purkaa, jos sen voi välttää. Seuraavaksi huomasinkin sitten, että olin neulonut toisen alun väärin eli minulla ei ollutkaan kahta samanlaista varren alkua. Ja koska siis purkaminenhan ei tullut kysymykseen, aloitin näille uudet parit.


Keskeneräisten kasassa ovat siis kyseiset kaksi paria miesten sukkia, ja aikaisemmin aloittamani sukat itselleni. Miesten kämmekkäät aion neuloa kyseisellä ohjeella, kunhan ensin saan nuo sukat valmiiksi, ja puikot vapautuu. Pitää vaan miettiä, että valitsenko sitten ihan pikkuisen ohuemman langan vai neulonko pienemmän koon mukaan.

Sukkien lisäksi aloin nykertämään itselleni sormikkaita. Villatakit ovatkin sitten ihan yhtä keskeneräisiä kuin aiemminkin.

Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin asti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti