lauantai 1. marraskuuta 2014

Ees taas

Ihan hullua, että näiden valmiiksi saaminen kesti niin älyttömän kauan. Nämä, kun valmistuivat ihan parissa illassa, kun vaan otin ne tehdäkseni (kiitos neulepuikon katkeamisen ja liiman kuivumisen odottelun, tuli nämäkin tehtyä). Neulominen vaan on minulle mieluisampaa kuin koukkuaminen, ja kun mitään tarvetta näille lapasille ei ollut, niin en saanut aikaiseksi tehdä niitä valmiiksi. Aloitin näiden tekemisen tarpeeseen, kun olin hukannut (toissa talvena!) toisen aikaisemmin koukkuamistani lapasista, se lapanen kuitenkin löytyi ennen kuin olin päässyt näiden tekemisessä alkua pidemmälle, joten neulominen vei voiton ja nämä unohtuivat.


Onneksi tänään oli riittävästi valoa, että sain nämä kuvattua, ja väritkin ovat suunnilleen oikeat. Olisin kyllä voinut edes vähän oikoa niitä, tai ehkä olla alunperinkin rypistämättä niitä tuolla tavalla. Valmistuttuaan olivat kyllä ihan kunnollisen näköiset, mutta kun olen kuljettanut niitä laukussani ympäriinsä sopivaa kuvaustilaisuutta odottamassa :)

Ees taas - koukutut lapaset tein Taito Etelä-Pohjanmaan ohjeella. Käytin ohjeen mukaista Sandnesin Easy -lankaa (punainen lanka), mutta ohjeen Smart -langan sijaan käytin toisena lankana 7 veljestä -lankaa (musta lanka). Yhteensä näihin kului noin 104 g lankaa, josta noin 71 g oli Easyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti