maanantai 3. marraskuuta 2014

Sininen mohairpusero

Vihdoin sain neulottua tähän puserooni hihat.Vetkuttelin vaikka kuinka kauan niiden aloittamista, kun jotenkin pelkäsin, että onnistun pilaamaan koko puseron hihoilla. Mutta koska en olisi osannut käyttää tällaista puseroa lyhythihaisena, oli pakko ottaa itseä niskasta kiinni, ja aloittaa hihojen neulominen, mikä eteni melko takkuisesti. Ensinnäkin aloin neulomaan hihoja 3,25mm:n puikoilla, koska muistin neuloneeni vartalo-osankin niillä. No huomasin kyllä hyvin nopeasti erehtyneeni, neulos oli nimittäin tiiviimpää, mutta koska olen hukannut toisen 3,5 mm: puikonpään, päätin jatkaa ohuemmilla puikoilla. Ja kun neulominen vihdoin alkoi sujua, ja hihojen pituus lähestyä valmista, katkesi puikko.

Tähänkään puseroon minulla ei ollut mitään ohjetta, enkä myöskään ollut tehnyt muistiinpanoja neuloessani. Ja koska vartalo-osan neulomisesta on niin kauan, en myöskään muista yksityiskohtia, enkä jaksa alkaa laskemaan valmiista puserosta tietoja. Puseron neuloin ylhäältä alas pääntieltä alkaen.

Neuloin puseron koboltinsinisestä Drops Kid-silk langasta, jota kului noin 81 grammaa. Lanka sisältää 75% super kid mohairia ja 25% silkkiä. Ilmava ja kevyt pusero on todella lämmin, ja tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Olen todella tyytyväinen puseroon, ja siihen, että jaksoin neuloa pitkät hihat loppuun asti, siis kunnolla pitkiksi, koska liian lyhyet hihat ovat mielestäni ärsyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti