perjantai 4. joulukuuta 2015

Harmaita sukantekeleitä harmaana päivänä

Tänään pääsin heti aamusta neulomaan joulukalenterisukkien päivän raitoja. Valokuvaamisen suhteen odottelin päivän valkenemista, mutta tänään ei näemmä tule valoisaa päivälläkään. Vyyhdin ja Neulistin kalenterissa päivän väri määräytyi Ravelryyn liittymisvuoden perusteella joka minulla näytti olevan 2013. Olisin luullut liittyneeni jo hieman aiemmin vaikken sitä juurikaan käytä paitsi (ilmaisten) ohjeiden osalta. Liittymisvuositietoakaan en melkein osannut löytää ;) Pelkäsin siis saavani taas päivän väriksi vihreän, mutta sainkin turkoosin, joka ei ollut yhtään sen parempi :) Minulla ei nimittäin taida olla yhtään turkoosia sukkalankaa. Joten päädyin sukkalankajämistäni löytyneeseen sinivihreäkirjavaan Fabeliin, jossa olin havaitsevani pikkuisen myös turkoosia ;) Tänään neulottiin A sukkaa.


Joulusukkakalenterin 4.päivän urakka oli mukavan helppo ja nopea, vain 4 kerrosta yksinkertaista kuviota. Unohdin eilen mainita, että jätin ohjeen mukaiset kavennukset tekemättä, ja teinkin ne vasta tämänpäiväisen raidan jälkeen. Tähän ratkaisuun päädyin siksi, että tähän asti kuviot ovat olleet 6:lla jaollisia ja huomenna kuulemma 4:llä. Lisäksi haluan sukistani pidemmät, saa nähdä onnistunko saamaan pohjekavennukset oikeaan kohtaan;) tähän mennessä olen pidemmän joustimen lisäksi tehnyt muutamia lisäkerroksia harmaalla pohjavärillä

2 kommenttia:

  1. Kaunis on nuo kalenterisukkien alku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pitsisukka, niin minustakin:) kun nyt teen näitä kirjoneuleharjoituksia, ja sitten hommaan jostain vähän lisää kärsivällisyyttä, niin ehkä vielä joskus yritän tehdä jotain sellaisia upeuksia kuin sinä. Tervetuloa lukijaksi!

      Poista