lauantai 21. tammikuuta 2017

Heidin neulehöpinät 9.jakso

Olis ehkä kiva, jos saisin edes jonkun lauseen sanottua loppuun asti, mutta tämä oli nyt taas tällaistä höpinää. Paljon höpinää ja kasa valmiita ja keskeneräisiä neuleita sekä joitakin uusia lankoja.


Ravelyssä olen neulemekko ja Heidinneulehöpinät –ketju löytyy sieltä Suomalaiset podcastit –ryhmästä. 

Instagramissa olen nyt myös neulemekko.

Ravelrystä löytyvät podcastaajien KALit, jotka mainitsen ja joihin osallistun
Mewiin ufoKAL
Tuin Kutomon To boldly go where you have not gone before-KAL
Koukuttajan koottujen ItselleKAL
Elinan villapaitapelin ÄIJÄKAL

Valmiina:
5 sytomyssyä, löytyvät ravelryn projektisivultani ja 2 ensimmäistä on blogissa, täällä.
EDIT. blogipostaus Kapasta täällä, blogipostaus housuista täällä, blogipostaus piposta täällä

Kesken:

6 kommenttia:

 1. Katsoin juuri tästä viimeisimmästä podcastistasi alkua. Oli keskeytettävä ja tultava tänne kommenttilootaan sanomaan, että toivoisin Sinun jatkavan blogia ja podcastia. Toivon niille onnea ja pitkää ikää. Sinulla ei ole mitään syytä hävetä tai väheksyä niitä. Olet minusta kovin aidon ja luontevan oloinen. Ja Sinulla on aina aivan ihania, taidokkaasti tehtyjä käsitöitä. ❤
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tällaiset ihanat kommentit antavat kyllä motivaatiota jatkaa, suuri kiitos siis kommentistasi :) Kuten ehkä huomasit, jakson edetessä jo taas aloin suunnitella tulevaa seuraavia jaksoja silmällä pitäen, että ehkä en sitten kuitenkaan ihan helposti lannistu. Alkuvuosi on ollut nyt minulle vähän vaikeaa aikaa, ja tuntui, ettei mistään tule mitään. Blogia jatkan kyllä, vaikka tuntuukin hankalalta saada sitä nyt mitenkään pysymään neuleiden valmistumistahdin mukana, mutta ennemmin tai myöhemmin aion saada valmistuneita neuleitani blogattua ;) Podcastin lopettamista ajattelin kyllä ihan tosissani, vaikka podcastaaminenkin toisaalta on ollut tosi kivaakin. Ja kun tuota jaksoa taas tein niin motivaatio alkoi jo uudestaan vähän taas heräillä. Ja nyt muutamien ihanien kommenttien, tämä sinun kommenttisi mukaanlukien, kannustamana mitä suuremmalla todennäköisyydellä podcastini saa jatkoa.
   Kiitos!

   Poista
  2. Hei Heidi! Kiitos! Katsoin podcastin eilen loppuun kommentin kirjoitettuani. Saat toki tehdä podcastille ja blogillesi, mikä itsellesi tuntuu hyvältä ja mihin jaksamisesi ja aikasi riittävät. Minua (ja uskon, että monia muitakin) ne ilahduttavat paljon. Kiitos siis Sinulle ja Sinusta! ❤
   Sari

   Poista
  3. Kiitos Sari ihanista sanoistasi! Podcastin tekemiseen menee (ainakin minulla) aika paljon aikaa ja energiaa, ja vaikka se onkin kivaa tekemistä, etenkin silloin, kun tietää, että jaksoille on katsojia, jotka viihtyvät niiden seurassa. Mikä tosiaan välillä tuntuu aika uskomattomalta, että minun höpinöitäni tosiaan tykätään katsoa/kuunnella ;) Tällä hetkellä uskoisin voivani luvata, että jatkoa seuraa siinä tahdissa, kun jaksan ja ehdin!

   Poista
 2. Sinulla on kauniita käsitöitä! Muistahan, että moni voi seurata ja katsoa jaksosi vaikka eivät tilaisi ja kommentoisi ollenkaan. Erilaisuus on myös rikkaus. Tärkeintä mielestäni on että jatkat jos itse haluat. Tärkeää on, että siinä pysyy sinulla tekemisen ilo ja mielekkyys. Oikein hyvää talven jatkoa ja iloisia neulomishetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, toki ymmärrän, etteivät kaikki katsojat kommentoi tai tilaa, eikä missään tapauksessa tarvitsekaan. En halua, että kukaan alkaa stressata kommentoimisesta, ja seurata voi muutenkin kuin tilaamalla. Jotta podcastaaminen tuntuisi mielekkäältä, minulle on kuitenkin tärkeää saada edes jotain viestiä siitä, että siellä jossakin on ihan oikeita ihmisiä, jotka tykkäävät kuunnella näitä juttujani. Joten iso KIITOS tästä ihanasta kommentistasi! Ja oikein hyvää talven jatkoa ja iloisia neulomishetkiä myös sinulle!

   Poista