sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuonna 2016 neulottua ja suunnitelmia vuodelle 2017

Nyt on aika tarkastella, mitä sitä tulikaan vuoden 2016 aikana neulottua ja miten alkuvuodesta tehdyt suunnitelmat toteutuivat. En tee mitään varsinaisia uudenvuoden lupauksia, mutta joitakin suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2017 ajattelin kirjata tänne muistiin.


Vuoden 2016 aikana sain valmiiksi 64 neuletyötä eli 8 vähemmän kuin edellisenä vuonna. Lankaa niihin kului 11207g(vuoden 2015 langankulutus oli 12070g), mutta valitettavasti lankalaihisteluni ei onnistunut vaan taloon tuli enemmän lankaa kuin käytin. Tarkkaa määrää en ole saanut laskettua, mutta useamman kilon verran jäin lihiksen puolelle. Viimeistä lankatilaustani postista hakiessani mietinkin, että jospa nyt vaan tunnustaisin olevani lankojen keräilijä, ja jättäisin laihisteluyritykset sikseen.


Mutta niihin valmistuneisiin neuleisiin palatakseni, eniten valmistui sukkia, yhteensä 21 paria, joista 14 paria neuloin fingering -paksuisesta langasta (suuri osa sukista on vielä bloggaamatta) ja vain kolmet sukat tein 7 veikasta ja yhdet Isoveljestä. Yhteensä tein sukkia 9 paria vähemmän kuin vuonna 2015, mutta tavoitteenani olikin vain tehdä enemmän sukkia ohuista sukkalangoista, missä onnistuin. Vuoden 2017 aikana aion edelleen jatkaa hamstraamieni ohuiden sukkalankojen vähentämistä, mutta ehkä niitä paksumpia sukkiakin voisi taas tehdä vähän enemmän.


Sytomyssyjä neuloin yhteensä 15. Suurimman osan myssyistä neuloin tammikuussa Sytomyssyjä ystävänpäiväksi -kampanjan tiimoilta. Helmikuusta heinäkuuhun neuloin yhden myssyn per kuukausi, mutta loppuvuodesta tuo itselleni asettamani tavoite jäi täyttämättä. Se olisi kyllä ihan hyvä tavoite uudelle vuodellekin, jos vaikka nyt onnistuisin.


Kaikenlaista muutakin tuli taas neulottua; 5 neuletakkia (2 vielä bloggaamatta, puuttuvat kuvasta), 4 pipoa, 3 puseroa, 3 lapaset, 2 huivia (bloggaamatta, puuttuvat kuvasta), 2 kauluria, housut, hame, sormikkaat, sohvatyyny, peitto, mekko, villalegginsit, hihatin ja kaulahuivi. Kivasti sain kaikenlaisia erilaisia neuleita aikaiseksi, ja tämän monipuolisuuden toivon jatkuvan tänäkin vuonna.


Vuoden 2017 alkaessa minulla on kesken 7 työtä; Kappa, Carnaby skirt, Bex, 2x housut, Ruby Tuesday ja Lemon. Joten ei yhtään haittaisi, jos nyt keskittyisin näiden keskeneräisteni valmiiksi saattamiseen uusien aloittamisen sijaan. En kyllä lupaa yhtään mitään, jos uuden aloittaminen houkuttelee enemmän kuin keskeneräiset, niin sitten aloitan. Mitä se haittaa, jos sukkien tai puseron tai oikeastaan minkään muunkaan neuleen valmistuminen itselleni vie monta kuukautta tai vaikka vuotta ;) pääasia, että neulominen pysyy kivana harrastuksena.

6 kommenttia:

 1. Paljon olet saanut aikaiseksi vuodessa.
  Onnekasta vuotta 2017!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantapuikko, Onnellista vuotta 2017 myös sinulle!

   Poista
 2. Monenlaisia neuleita olet saanut tehtyä. Mukavia neulontahetkiä jatkossakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johku, Onnellista neulevuotta 2017 sinullekin!

   Poista
 3. Olet ollut huikean tuottelias, ottaen huomioon, että olet tehnyt paljon taidokkaita, isoja neuleita.
  Onnellista ja hyvää alkanutta uutta vuotta! ❤
  Sari

  VastaaPoista