maanantai 30. tammikuuta 2017

Heidin neulehöpinät jakso 10: Pääasioita + arvonta ja KAL-asiaa

Tässä jaksossa höpisen mm. valmistuneista ja keskeneräisistä pipoista, ystävänpäiväsukista ja neulesuunnitelmistani. Lisäksi arvonta ja Housuista Hameisiin -KAL.


Ravelystä  ja instagramista löydyn nimimerkillä neulemekko.
Ravelryssä on nyt myös podcastini oma ryhmä Heidin neulehöpinät 
ja Heidin neulehöpinät –ketju löytyy edelleen Suomalaiset podcastit –ryhmästä.


Valmiit työt:
2 x sytomyssy
reikäpipo/nutturapipo

EDIT. blogipostaukset Fredrica täällä ja sytomyssyt täällä

Kesken:
sytomyssy
Mikähän tää nyt sitten olis? (pipo/kaluri/naamari)

Suunnitelmissa:
Kauluri veljelle (luultavasti kaksinkertaisesta Dropsin Baby Merinosta) omalla ohjeella, pienin muokkauksin tähän tapaan

ja huivi sekä sukkia itselle
Lionberry Malabrigo Arroya –langasta (väri Jupiter)
Sydänsukat Tukuwool sockista (väri 03 auri) ja fingeringistä (väri 15 murai) Ystävänpäiväsukkien kuvioita hyödyntäen.
Autumn fires Louhittaren Luolan Väinämöisestä (väri mango)
I smellsnow Manos del Uruguay Alegriasta (väri Columbina) 

Arvontaan voit osallistua Ravelryn lisäksi kommentoimalla tähän postaukseen. Halutessasi voit esittää esimerkiksi toiveita podcastini sisällön suhteen tai kysyä jotain sellaista, johon voin vastata podcastini seuraavassa jaksossa. Tai voit vaikka kertoa miten löysit podcastini, ja mitä olet tykännyt siitä, mutta ei ole pakko, arvontaan osallistumiseksi riittää ihan mikä tahansa kommentti.

Myös KALiin voit osallistua, vaikka et käyttäsi Ravelryä. Tarkemmat ohjeet ja muut tiedot KALiin liittyen löytyvät tästä postauksesta

4 kommenttia:

 1. Minullakin on syto-myssyjä ja lahjoitusvillasukkia puikoilla, kun aloitettiin neulepiirissä syto-projekti Kysille:)
  Uusia sukkamallejakin tulee etsittyä jatkuvalla syötöllä, kun tympäännyin neulomaan ihan perussukkia.Seuraavaksi aion kokeilla Alibriksen sukka- ja merinolankoja.
  Mukana arvonnassa:amto(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A., on aina kiva kuulla, että muillakin on sytomyssyjä puikoilla, yhdessä tehden niitä saadaan tarpeeksi kokoon :)
   Välillä on vaihtelun vuoksi kiva tehdä muitakin kuin perussukkia, ja sitten, kun on tarpeeksi tehnyt erilaisilla kivoilla malleilla, on taas mukava vaihtelun vuoksi tehdä perussukkiakin :)
   Mielelläni kuulisin kokemuksiasi noista Adlibriksen langoista, millaisia ovat käyttää. Itse en ole vielä kokeillut, mutta kaikki edulliset lankavaihtoehdot kiinnostavat aina.
   Onnea arvontaan!

   Poista
 2. En vielä ole ennättänyt katsoa uusimmasta podcastistasi kuin alkua. Katson sen loppuun - ja tarkoitus on katsoa vanhojakin jaksoja joskus uudelleen! En osaa oikein esittää toiveita podcastiesi suhteen; minusta on ollut kiva katsella, mitä kaikkea ihanaa olet saanut aikaiseksi. Ja aina ihmettelen, kuinka aikaansaava oletkaan! Viimeksi olen ihastellut erityisesti tikuttelemaasi Kappaa ja neulomaasi hametta. Ja joka katsomassani jaksossa olen katsonut seinälläsi olevaa valtavan kaunista tiemaisema -taulua. Mistä olet hankkinut sen?
  Ihanaa alkanutta helmikuuta ja käsin tekemisen iloa!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! On aina kiva kuulla, että podcastistani on tykätty sellaisena kuin se on ;) ja minulla tuntuu riittävän "asiaa" ihan omasta takaa, mutta mielelläni kuulen, jos tulee mieleen joitakin toiveita tai asioita, joista voisin podcastissani kertoa :)
   Taulun olen saanut monta vuotta sitten, joten en valitettavasti tiedä mistä se on hankittu. Tykkään taulusta itsekin kovasti, mutta videoissani olen itse kiinnittänyt huomiota taulun suhteen vain siihen, että se useimmissa jaksoissa näyttää olevan aivan vinossa, mikä johtuu siis kuvakulmasta, oikeasti se on ihan suorassa seinällä. Sekä siihen, kun joissakin jaksoissa taulun värit ovat olleet omituiset.
   Onnea arvontaan!

   Poista