maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kuukauden keskeneräiset

Maaliskuun alussa täältä löytyy seitsemän keskeneräistä neuletta. Kuvassa on niistä kuusi, pitsipusero unohtui pois, mutta eipä se ole oikeastaan edennytkään, suunnilleen samalta näyttää kuin täällä. Kolme viikkoa sitten aloittamani villatakki, sen sijaan on edennyt oikein kivasti; toinen hiha puuttuu kokonaan, ja toisesta puolet, ja kaulus sekä viimeistelyt. Mutta olishan tällainen paksuhko villatakki ihan kiva saadakin pian valmiiksi, tavoitteena valmistuminen nyt ainakin tämän kuun aikana.


Kuvassa keskellä kännykkäät, joiden deadline kuun puolivälissä. Lisäksi kesken on 4 sukkaparia. Näistä kahdet olivat kesken jo viime kuun alkaessa. Kirjoneulesukkia oli tarkoitus saada helmikuussa etenemään enemmän kuin tammikuussa, mutta kävi kyllä päinvastoin, neuloin niitä vain pari riviä, saisinkohan niiden tekemiseen yhtään lisää vauhtia maaliskuussa :) Ohuet sukat ovat saaneet kantapäät, katsotaan minkä verran etenevät maaliskuussa, niiden suhteen ei edelleenkään ole mitään kiirettä. Sekä sinivalkoiset sukat Nallesta että vaaleanpunaiset Maariat 7 veikasta ovat myös kantapäissä menossa, voivat valmistua nopeastikin tai sitten eivät ;) riippuu siitä onnistunko vastustamaan kiusausta aloittaa uusia neulomuksia :)

Synttäriarvontaan ehtii vielä osallistua!

2 kommenttia:

  1. Monta ihanaa työtä tuloillaan =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kun vaan tulisi valmistakin, hirveästi houkuttelisi taas aloittaa kaikkea uutta, enkä millään saa keskityttyä yhteen työhön niin pitkäksi aikaa, että tulisi valmista :)

      Poista