tiistai 3. helmikuuta 2015

Lankalaihis 2015, ensimmäinen kuukausi takana

Tässä tulee nyt sitten tammikuun viimeinen valmistunut neule, tai ei kylläkään viimeiseksi valmistunut, mutta... no muistin nyt kuitenkin tämänkin tänne laittaa. Löysin lankakoristani huivin, sellaisen ihan liian lyhyen, tönkön ja rullalle kiertyvän, joten päätin neuloa sen sytomyssyksi. Lanka tuntuu puuvillalta (saattaa kyllä olla jotain sekoitettakin), ainakin siinä on mukana tuollaista kimaltavaa säiettä. Lankaa kului 51 grammaa, jäljelle jäi alle metrin pätkä. Lanka oli vähän paksumpaa kuin aikaisemmissa myssyissä, joten neuloin 88 silmukalla, kavennukset kahdeksassa kohdassa.


Lankalaihis sujui tammikuussa paremmin kuin hyvin. Neuloin 1246 g, sain 100 g ja ostin 100 g, eli lankavarastoni pieneni 1046 grammaa. On tietysti todella mukavaa, että heti ensimmäisen kuukauden lopussa olen jo yli puolivälissä tavoitettani, mutta toisaalta aina voi asettaa uusia tavoitteita, jos alkaa mennä liian hyvin, ja siihen alle kolmeenkymmenen kilon lankavastoon on vielä matkaa. Toivottavasti jatko sujuu yhtä hyvin. Neulomismäärä nyt tietysti pienenee kevään edetessä ja kesällä, mutta tärkeintä olisikin onnistua edelleen välttämään monen kilon lankaostosrepsahduksia ;)

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan loistavasti laihistelu käynnistynyt, onnittelut tavoitteellisuudesta!
  Itse vähän pelkään, että näin alussa jaksan skarpata (vanhojen hävittämisen suhteen), ja jossain kohtaa jää unholaan... Mutta pienikin hävikki on silkkaa voittoa!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näinkään hieno alku ei tosin takaa tavoitteeseen pääsemistä, tai siinä pysymistä vuoden loppuun asti :) tuskin monessa kuussa saan näin paljon valmista aikaiseksi, ja nurkan takana vaanivat ne ohittamattomat tarjoukset, jotka saattavat aivan yhtäkkiä keikauttaa laihiksen lihikseksi ;) Mutta ainakin yllätin itseni iloisesti näin heti alkuun! Tsemppiä jatkoon!

   Poista
 2. Ihan huikea aloitus laihikselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy sanoa, että alku on sujunut paremmin kuin odotinkaan, toivottavasti onnistun jatkossakin pysymään kohtuudessa ostojen suhteen :)

   Poista