sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ikuisuusprojekti

Taisin aloittaa parin keväisemmän päivän ja Saumatonta neulontaa -kirjan inspiroimana todellisen ikuisuusprojektin. Minullahan saattaa sukkienkin valmiiksi saamisessa mennä useampia kuukausia, niin mitenkähän kauan sitten meneekään pitsineulepuserossa ohuen ohuesta langasta. Etenkin, kun neulon tätäkin taas ilman ohjetta. Inspiraation lähteenä oli Saumatonta neulontaa kirjassa ollut pitsimalli, en kuitenkaan pitänyt kyseisestä puseromallista, joten nappasin ohjeesta vain pitsimallin, jota sitäkin muokkasin suunnitelmaani paremmin sopivaksi.


Kirjassa on ainakin yksi tunika ohje, jonka haluaisin neuloa ihan oikeasti ohjeen mukaan (paitsi, että teen siitä mekon eli pikkuisen pidemmän). Ohjeen mukaista lankaa minulla ei ole, mutta aion löytäää sopivan korvaavan langan lankavarastostani, uutta lankaa en aio ostaa. Eikä yhtään haittaisi, vaikken sen tunikan neulomista ihan heti aloittaisikaan.

Eilen illalla valmistuivat helmikuun ensimmäiset neuleet (hame ja sukat), mutta koska tänään tuulee, sataa lunta ja on kovin harmaata siirtyy niiden kuvaaminen odottamaan parempia olosuhteita. Tänään aion keskittyä lämpimien villaisten keskeneräisten neuleideni neulomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti