perjantai 6. helmikuuta 2015

Arvatkaapa mitä

Joo, ei ollut vaikea arvata, aloitin pari uutta neulomusta. Tammikuussa sain valmiiksi harvinaisen monta työtä, koska neuloin tavallista enemmän pieniä töitä eli sukkia ja myssyjä, mutta nyt oli taas aika aloittaa jotain isompaakin. Että olikin vaikea päättää villatakin mallia ja lankaa. Villahousuissa käyttämäni kainuunharmaslangan olin alunperin ostanut villatakkia varten, ja koska sitä oli vielä reilusti jäljellä, päätin neuloa villatakin siitä. Tosin eri ohjeella kuin olin alunperin ajatellut.


Koska kuitenkin haluaisin saada tässäkin kuussa jotain valmiiksikin, aloitin myös sukat 7 veikasta.


Kun vielä muistaisin neuloa myös aikaisemmin aloittamiani eteenpäin. Tänään oli niin upea aurinkoinen ja keväinen päivä, että tekisipä mieleni aloittaa kesäisempiäkin neuleita ;)

Lainasin joku aika sitten kirjastosta kirjan "Saumatonta neulontaa", olisipa tämä kirja ollut olemassa silloin, kun minä aloin neuloa (yli 20 vuotta sitten), olisin päässyt niin paljon helpommalla, kun ei olisi tarvinnut kaikkea opetella kantapään kautta. Olen siis aina neulonut kaiken mahdollisimman saumattomasti, mutta välillä olisi ollut kiva löytää valmiita ohjeita, ettei ihan kaikkea olisi tarvinnut miettiä itse. Nykyään kyllä onneksi löytyykin jo jonkin verran saumattomiakin ohjeita. Mutta tuossa kirjassa on useampi malli, jonka ehdottomasti haluaisin neuloa, ja aivan ihania pitsi- ja palmikkomalleja, jotka inspiroivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti