maanantai 2. marraskuuta 2015

Liikaa ideoita, liian vähän aikaa

Viime viikolla kukkapeiton valmistuttua ei mikään keskeneräisistä KyJyistä oikein innostanut, joten piti aloittaa jotain uutta.


Aloitin ensin sormikkaat, ja sitten kaulurin. Sitten muistin, että sukkakalenterin lokakuun sukat on vielä neulomatta, joten aloitin ne. Joo ovat siis tekeillä, mutta saa nähdä koska valmistuvat. Keskiviikkona kerroin täällä blogissa, että minulla on liikaa huiveja, ja torstaina huomasin kipeästi tarvitsevani ainakin pari lisää ;) No joo, oikeasti kaikki huivini tuntuivat nyt vaan olevan väärän värisiä ja liian ohuita. Onneksi ankaran lankalaatikkojen penkomisen jälkeen sentään löytyi (mahdollisesti) oikeanlaista lankaa, joten sain laitettua huivin puikoille.


Kaikkiaan minulla on nyt sitten 9 keskeneräistä neulomusta, tai hetkinen... ne vuosi sitten aloittamani sukat...puuttuvat kuvasta, siis 10 keskeneräistä :) Ne sukat olin kyllä jo päättänyt purkaa, otin niistä puikotkin johonkin KyJyyn, mutta voi olla, että annan niille vielä mahdollisuuden.


Viimeisessä kuvassa ovat loput keskeneräiset KyJyt; villatakki, hihatin, sukat ja villapusero. Vielä ei luovuteta näidenkään suhteen, onhan tässä vielä reilu 7 viikkoa aikaa jouluun. Eipä sillä valmistuvat sitten joulun jälkeen elleivät jouluksi, kyllä ne kuitenkin ennemmin tai myöhemmin valmistuvat.

2 kommenttia:

  1. Oi, kaikkea kaunista, ihania syviä värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriterapiaa! Kyjyissä tökkikin varmaan tuo värittömyys, tai villapusero on kyllä aivan täydellinen punainen, mutta kun siinä pitäisi poimia seuraavaksi hurja määrä silmukoita.

      Poista