tiistai 24. marraskuuta 2015

Tuubihuivin pyörteissä

Tänään oli niin kaunista, pikkuisen lunta maassa ja auringonpaistetta. Harmitti hieman flunssaisena palella sisällä, olisi ollut niin kaunis ulkoilusää. Varsinkin, jos tämä ilo lumesta jäi näihin kolmeen päivään ja huomenna jo sataa vettä. Mutta asiaan, tämä huivi valmistui jo pari viikkoa sitten, ja kuvatkin on otettu marraskuun harmaudessa ennen kuin lumesta oli tietoakaan. Meinasi vaan unohtua blogista ;)


Sirkus -huivin valmistuttua aloitin heti tämän uuden huivin. Myös tämän ohje löytyi Veera Välimäen Huivileikki kirjasta. Tuubihuivin nimi on Pyörre. Neuloin 5,5 mm:n pyöpuikoilla. Tällä kertaa valitsemani langat olivat saman paksuisia kuin ohjeessa, mutta jokin muu mätti, koska lankaa kului huomattavasti enemmän, vaikken edes neulonut viimeisiä ohjeen mukaisia kerroksia.


Käytin kahta erilaista luonnonvalkoista lankaa, ensin neuloin yhden kerän Teeteen Primaveraa, ja jatkoin Sublimen Baby Cashmere Merino Silkillä, jota kului reilu 1,5 kerää.  Yhteensä lankaa kului 135g. Langat olivat hieman erilaisia sekä väriltään että koostumukseltaan, mutta minusta se ei haitannut tässä huivissa, ja sain tuon yksinäisen Primavera kerän käytettyä nyt pois ;) Oikein ylellisiä merinovillasilkkisekoitelankoja molemmat, Sublimessa lisäksi hieman kashmiriakin.

4 kommenttia:

  1. Kaunis! Valkoinen sopii melkein kaiken kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ingi! Juu, valkoinen huivi on aika kätevä tämän hyvin monia eri värejä sisältävän vaatevarastoni kanssa, sopii lähes aina :)

      Poista