torstai 5. marraskuuta 2015

Lisää lankaa

Kuten jo lokakuun lankalaihis -postauksessa mainitsinkin tilasin vähän lisää lankaa. Vain 650 g, eli ei sentään kilokaupalla tällä kertaa ;) Kaikille langoille on ihan suunniteltu käyttötarkoituskin mielessä, aloittaisin heti, mutta kun on ne kymmenen muuta keskeneräistä :)


Nämä langathan oli ostettava nyt, katsos, kun oli tarjous! Ai mistä tiesin, että ne oli tarjouksessa. No siitä, että menin sinne Sentikan nettikauppaan, kun piti ostaa uudet puikot katkenneiden tilalle. Jep, enkä edes jaksanut odottaa niiden puikkojen saapumista vaan jatkoin sitä työtä hieman paksummilla :) Tilauksen toimitus oli kyllä nopea, viikonloppuna tilasin, ja tiistai-iltana paketti olisi ollut noudettavissa, minä tosin ehdin hakemaan sen vasta tänään.

Ja ihan vaan tyytyväisenä asiakkaana tässä kerron kokemuksiani, en hyödy tästä mitään. Olen halunnut suosia nettiostoksissanikin suomalaisia kauppoja, varsinkin näitä pieniä lankakauppoja, ja olen kyllä ollut tyytyväinen kaikkiin. Laitanpa nyt tähän muutkin nettilankakaupat, joista olen joskus tilannut jotain (ja jotka ovat edelleen olemassa): Rintalan tila, Neuleunelmia, TinttamarelliHandu, Kippovalimo Böök, Snurre, Lankalinja, Lankalaatikko, Tapion kauppa ja Kerä. "Lähi"lankakaupani Silmu & Solmu palvelee myös verkon kautta.


2 kommenttia:

 1. Kiitos linkeistä,täytyykin heti näin aamutuimaan käydä surffailemassa:)
  Itselläkin on iän myötä vain vahvistunut pienten suomalaisten yrittäjien kannustaminen ja lisäksi asiakaspalvelutaidot on minulle nykyisin tosi tärkeitä.En osta mitään jos vastassa on sisäänpäinkääntynyt ja nuiva palvelu tai jos palautteeseen saa hyvin töykeän vastauksen (kuten eräällä ISOLLA lankafirmalla...).Ystävälläni on muuten myynnissä itsekehrättyä ja kasvivärjättyä 100% villalankaa (kuvia blogissani).Jos kiinnostuit niin ota blogin kautta yhteyttä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävällinen asiakaspalvelu on minullekin tärkeää, jos kaupassa ei haluta kohdella asiakasta asiallisesti ja ystävällisesti, en minäkään halua ostaa sieltä mitään.
   Nuo langat kuulostavat erittäin kiinnostavilta, palataan asiaan kunhan saan jotain välillä valmiiksi ja lankalaatikkoa hieman taas vajaammaksi.

   Poista