perjantai 5. helmikuuta 2016

Lankalaihistelua tänä vuonna

Kuten jo viime vuoden viimeisessä postauksessa  totesin, aion jatkaa lankavarastoni pienentämistä myös tänä vuonna. Mutta vaikka kulutettavia lankoja on paljon, en ota mitään paineita, enkä suhtaudu tähän kovinkaan tiukkapipoisesti. Tavoitteenani on saada lankoja vähennettyä enemmän kuin viime vuonna, sanotaan nyt vaikka, että kilon verran vuoden aikana. Lankapaaston aikana eli helmikuun alusta huhtikuun loppuun en osta ollenkaan lankaa, ainakin toivon saavani paaston pidettyä. Mutta myös lankapaaston jälkeen olisi hyvä saada pidettyä ostokset maltillisina. Jos joku kuitenkin haluaa lahjoittaa minulle lankaa, otan oikein iloiten kaikki lahjalangat vastaan ;)

Tammikuussa valmistuneisiin neuleisiin kulutin 2744g, siitä 127g oli purkulankaa, joka ei vaikuttanut lankavarastoni kokoon. Itse en ostanut lankaa, mutta lasken plussapuolelle isän villapaitaansa (ja pipoonsa, joka valmistuu pian) ja veljen lapasiaan varten ostamat langat, koska valmiit työt lasken kulutukseen ja mahdolliset "jämät" jäänevät tänne. Eli niistä tuli plussaa 1100g, lisäksi sain 100g arvontavoittona. Lankavarasto pieneni kuukauden aikana 1417g.

4 kommenttia:

 1. Aivan huikee määrä kuukauden langankulutus :). Onnea ja tsemppiä lankapaastoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johku tsemppauksesta! Juu, taitaapa olla oma ennätykseni, toki siinä on mukana useampi aikaisemmin aloitettu työ, eikä yhtään tammikuussa aloitettua työtä jäänyt kesken :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A., tammikuussa oli paljon kovia pakkasia, joten aika kului hyvin neuloen.

   Poista