lauantai 20. helmikuuta 2016

Lapaset veljelle


Viime viikon lauantaina oli kaunis talvipäivä, pari astetta pakkasta ja aurinkokin paistoi pilvien lomasta ihan mukavasti. Oikeastaan oli kyllä aika keväisen oloista, aurinkokin lämmitti jo ihan kivasti, mutta joka tapauksessa oli oikein mukava ulkoilu- ja valokuvaussää. Päivä kuluikin oikein mukavasti isäni ja veljieni kanssa ulkoillen ja käsitöitäni valokuvaten. Valitettavasti valokuvaajana olin tällä kertaa minä itse, joten saaliina oli suuri määrä enemmän tai vähemmän huonoja kuvia. Niitä olen nyt sitten käynyt läpi ja yrittänyt saada valittua blogiin sopivat.

 

Tänään ovat vuorosssa nämä nuorimmalle veljelleni autonkorjauspalkaksi neulomani lapaset (veli osallistui autoni korjaamiseen isäni kanssa joulukuussa, ja halusin tehdä heille jotakin korvaukseksi tehdystä työstä, isän autonkorjauspalkka täällä).


Aloitin lapasten neulomisen joulupäivänä, veli valitsi mukanani olleista langoista sopivat eli harmaata ja mustaa (hyvä valinta; käytännöllistä ja tyylikästä, tykkään minä). Ohjetta ei ollut, aloin vaan suoraan neulomaan, enkä ole tehnyt mitään muistiinpanojakaan, mutta aika lailla peruslapaset nämä oli. Neuloin lapaset 4mm:n sukkapuikoilla. Langat olivat mustaa ja harmaata 7 veljestä sekä Rintalan tilan kainuunharmaslankaa, yhteensä 72 g.

 

JyJy nro 2 aloitettu 25.12. valmis 30.12. langanmenekki 72g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti