maanantai 1. helmikuuta 2016

Vielä yksi kirjoneulesytomyssy

Vielä yksi sytomyssy valmistui tammikuussa. Monia muita tammikuussa valmistuneita töitä onkin vielä kuvaamatta, ja pari joulukuultakin ;) mutta tässä on nyt tämä viimeisenä aloitettu ja viimeisenä valmistunut.


Tässä kirjoneulemyssyssä oli 102 silmukkaa, joustinneuleessa 3,5 mm:n puikot ja muuten 4 mm. Lankoina taas erilaisia ohuita puuvillalankoja kaksinkertaisina, kirjoneulekuvio ihan omasta päästä. Tämä oli JyJy nro 15, sytomyssy, aloitettu 20.1. ja valmis 31.1. langanmenekki 51g.

Tammikuun lopussa keskityin keskeneräisiin neuleisiini, ja sainkin kaikki tammikuussa aloittamani työt valmiiksi. Mutta, mutta ... muutamia hieman vanhempia keskeneräisiä löytyy edelleen ;) Tänään alkoi lankapaasto, joten keräsin keskeneräiset työni punnittaviksi, ja nyt hieman nolona tunnustan, että neljästä keskeneräisestä työstäni kaksi on samoja kuin viime vuoden lankapaaston alkaessa, kurkkaa täältä. Toivottavasti saan ne nyt vihdoin valmiiksi, tosin muutamat talvisemmat työt taitavat kiilata taas tehtävälistalla näiden edelle... no, äsken jo aloitin kaulahuivin veljelle synttärilahjaksi ;)


10,5:n kuukauden aikana nuo kirjoneulesukat ovat edistyneet 3g:n verran :), paino nyt siis 41g. Pitsineulepusero sentään hiukan enemmän, paino nyt 69g. Punainen neulepusero 41g, neljäs keskeneräinen puuttuu kuvasta, pala peittoon 2g.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kesskeneräisten viimeistelyyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta Mamma A., tulee tarpeeseen :)

   Poista
 2. ihana pipo jälleen =)
  Kyllä kaikki valmistuu ajallaan =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantapuikko :)
   Näin minäkin olen ajatellut, mutta ehkä yli vuoden kesken olleen sukkaparin olisi jo aika valmistua ;) ja nuo ohuet neulepuserot saisivat valmistua käyttöön viimeistään loppukeväästä :)

   Poista