torstai 11. joulukuuta 2014

Ei näy metsää puilta

tai sitten toisin päin. Tänään olisi sitten pitänyt tietää oma lempipuu, ja neuloa sillä värillä 11 kerrosta sukkaa B, niin ja vielä kirjoneulettakin, siis niitä lempipuun lehtiä. No, mutta lehdet ovat vihreitä, eikä jämälangoissani ollut vihreään suhteen paljon valinnanvaraa, jämälangoistani ei myöskään löydy ruskeaa, joten ajattelin sitten, että jos valitsen taustaksi mustan ja valkoisen, ja neuloisin jonkinlaisia lehtikuvioita siihen, niin ne sitten menisivät koivusta. Aikaiseksi sain epämääräisen mustan valkoisen ja vihreän kirjavan raidan, josta ei millään tapaa voinut erottaa mitään etäisestikään lehtiä muistuttavaa kuviointia, joten purin sen. Uusi yritys hieman yksinkertaisemmin, ensin 4 kerrosta vuorotellen 2 mustaa ja 2 valkoista (1m1v olisi varmaan ollut parempi) ja sitten loput 7 kerrosta vihreänkirjavalla langalla.


Niin, että eipä nyt oikein näytä miltään puilta tai edes metsältä, saati sitten, että siinä näkyis jotain lehtiä, mutta ihan kivan näköinen raita kuitenkin ;)

Niin, ja jotta  keskeneräiset neuleet eivät vaan loppuisi kesken aloitin jälleen jotain uutta. (Ihan niin kuin ne eilen aloittamani sukat eivät olisi vielä ihan alkutekijöissään.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti