tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenterivillasukkaneulontaa

Lankavarastoni koon perusteella jämälankavillasukkajoulukalenterin toisen päivän toisen sukan kahden ensimmäisen raidan väriksi määräytyi oranssi. Jämälangoistani ei oranssia lankaa löytynyt, joten päädyin jämälankojen kuluttamisen sijaan tuottamaan lisää jämälankaa eli siis aloittamaan uuden kerän.

Kokonaisista keristäkään ei löytynyt yksiväristä oranssia, mutta tuollainen oranssinkirjava (kuvassa lanka näyttää todellista keltaisemmalta) Fabel löytyi. En viitsinyt ruveta pätkimään lankaa, ja valitettavasti langan alkupäähän osui tuollainen kohta, jossa ei sitä oranssia sitten kuitenkaan juurikaan ollut, mutta eipä se niin tarkkaa ole.

Sukkajoulukalenterin 2.luukusta paljastui sininen väri. Olin todella hämmästynyt, kun 7 veikkapaksuisten jämälankojeni joukosta ei löytynyt kuin yksi ainoa sininen kerä, ja sekin oli siniharmaata Jussia. Väri on kuitenkin todellisuudessa sinisempi ja vähemmän harmaa kuin kuvassa.

Huomista ja seuraavia kalenteriluukkuja odotellessani voisin yrittää saada langanpäitä pääteltyä valmiista töistäni. Jos huomenna vaikka paistaisi aurinko, kuten säätiedotuksessa on luvattu, niin pääsisin sitten myös kuvaamaan niitä. Villatakin langanpäät taitavat kyllä lisääntyä öisin ihan itsekseen, kun niitä tuntuu vaan riittävän ja riittävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti