maanantai 8. joulukuuta 2014

Sieltä mennään, mistä aita on matalin

Tänään Vyyhdin ja Neulistin ohje oli omistaa raita omalle perheelle, ja neuloa jonkun perheenjäsenen lempivärillä, perheenjäsenten saamiseksi raitaan mukaan löytyi myös kirjoneulekaavio. Mutta minullahan ei siis omaa perhettä ole, ja tajusin, etten edes tiedä isäni tai veljieni lempivärejä. Onhan minulla jonkinlainen käsitys siitä, mistä väreistä kukin veljistäni ja isäni tykkää, mutta en tiedä osaisivatko he itsekään kertoa lempiväriään. Isältäni itseasiassa kysyinkin, kun tänään satuimme puhelimessa puhumaan, mutta kuten epäilinkin, ei hän osannut sanoa lempiväriään. Olisin tietysti voinut neuloa omalla lempivärilläni, jos minulla sellainen olisi, mutta kun maailmassa on niin paljon ihania värejä, etten osaa itsekään valita vain yhtä lempiväriksi.

Menin siis sieltä, mistä aita on matalin, ja jatkoin sukkaa A kahdeksan kerroksen verran samalla kirjavalla Fabelilla, jolla olin siihen viimeksi neulonut raidan, ja koska minulla on sukassani vähemmän silmukoita kuin Vyyhdillä ja Neulistilla jätin myös tikku-ukot neulomatta.

Lankoja ja kissankarvoja -blogin joulukalenterissa oli vuorossa vihreä väri. Pimeässä kuvassa väri ei tule kovin hyvin esille, mutta lanka on sumuisen vihreää 7 veljestä Opi villasukka -lankaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti