tiistai 9. joulukuuta 2014

Tylsää, tylsää

Tänään olin sitten vielä eilistäkin tylsempi, ja jatkoin jämälankajoulukalenterivillasukkaa A, edelleen sillä samalla kirjavalla langalla. Missä neuloimme kerran -blogin ohjeena oli tänään neuloa 9 kerrosta varhaisimpaan lapsuusmuistoon liittyvällä värillä. En kuitenkaan osannut päättää, mikä olisi aikaisin lapsuusmuistoni, ja joka tapauksessa varhaisimmat muistot ovat hajanaisia mielikuvia erilaisista tapahtumista, joihin en osaa varsinaisesti liittää mitään tiettyä väriä, joten päädyin jälleen neulomaan sillä kirjavalla langalla. (Haluaisin todella saada sen jämän loppuun), mutta toivottavasti seuraava ohje A sukkaan antaa niin selvän värin, etten voi enää kiertää ohjetta näin.


Kuvassa näkyy myös kämmekään alku. Kun nyt vähän näyttää siltä, ettei nämä jämälankavillasukkajoulukalenterit taida kovin paljon jämälankavarastojani pienentää, piti keksiä jotain muuta. Nallen paksuisista jämälangoistani löytyi oikein varsinainen jämäkerä, jolla oli painoa 140 grammaa, taitaa jäädä aika paljon jäljelle kämmekkäiden neulomisen jälkeenkin...

Lankoja ja kissankarvoja -blogin 9.luukun sisältö ei ole vielä ilmestynyt näkyviin, joten niistä sukista uudet kuvat ja tekstit sitten huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti