torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenterisukat etenee

Eilen Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterissa neulottiin sukkaan A raita kiinalaisen horoskoopin inspiroimana. Kiinalaisen horoskoopin mukaan olen kukko ja elementtini on metalli. Olisin halunnut neuloa kirjoneuletta, mutta eilen voimat eivät riittäneet edes neulomiseen, lopulta päätin neuloa ihan vaan yksivärisen raidan, jonka aloitin eilen, mutta neuloin melkein kokonaan vasta tänään. Väriksi valitsin oranssin, kuparinväriä tavoittelin, vaikka ei kyllä ihan osunut. Kantapäät neuloin molempiin sukkiin jo tiistai-iltana valmiiksi, niin että sukat valmistuisivat sitten heti jouluaattona viimeisen raidan neulottuani. Ja nyt niitä voi sovittaa jalkaankin.


Tämänpäiväistä väriä haettiin wikipediassa surffaamalla. Satunnainen artikkelini käsitteli Logo ohjelmointikieltä, josta pääsin proseduraalisen ohjelmointikielen, aliohjelman, olio-ohjelmoinnin, Visual Basicin, Microsoftin, New Mexicon, Meksikon ja Meksikon lipun kautta Italian lippuun, josta vihdoin löytyi värit vihreä, valkoinen ja punainen. Päädyin neulomaan raidan valkoisella, koska sitä löytyi jämälangoistani, vaikka punainen (tai vihreäkin) olisi muuten houkutellut enemmän.

Eilen ilmestyivät Lankoja ja kissankasvoja -blogin joulukalenterin luukut 15, 16 ja 17, joten nyt on taas kuva niistäkin sukista. Punaisen raidan neuloin Pirtin Kehräämön langalla, valkoisen 7 veikalla ja sinisen Jussilla. Edelleen olen neulonut varsille lisää pituutta, ja vielä kaksi raitaa aioin neuloa ennen kantapäätä. Toivottavasti laskin oikein, että 5:llä raidalla saan sopivan pituisen jalkaterän, kun teen samanlevyisiä raitoja kuin tähänkin asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti