tiistai 16. joulukuuta 2014

Mustaa ja sinistä auringonpaisteessa

Eilen illalla neuloin joulukalenterisukkaan A mustan raidan. Supersankareista ensimmäisenä mieleeni tuli zorro, ja sitten taikaviitta. Ensin mietin jotain kirjoneuletta, mutta väsyneet aivoni eivät saaneet aikaiseksi mitään kunnollista suunnitelmaa, joten neuloin sitten ihan vaan pelkän mustan raidan. Muistin jopa neuloa kantapään jämälangan heti alkuun, vaikka se kuvassa jääkin piiloon.


Tämänpäiväisen raidan väri saatiin syöttämällä oma syntymäpäivä RGB Color Pickeriin. Tulokseksi sain sinisen. Lanka olisi saanut olla hieman kirkkaamman sinistä, mutta jämälangoistani löytyi vain tämä ja vaaleansininen, joten valitsin sitten tämän lähemmäksi oikeaa osuneen. Kantapään jämälanka tuli neulottua oikealle paikalleen tähän B sukkaankin.


Toiset joulukalenterisukat ovat nyt tämännäköiset. Viikonlopun raidat olivat musta (7 veikkaa) lauantaina 13.päivä ja harmaa sunnuntaina 14.päivä (Pirtin Kehräämön lankaa). 15. ja 16. luukku eivät ole vielä paljastaneet värejään.


Tänään olikin ihanan kaunis ja aurinkoinen päivä, tällaisia vaan lisää. Vaikka jonakin yönä voisi sataa luntakin, että saataisiin maa valkoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti