keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Keskeneräisiä neuleita

Päätin aloittaa tämän blogini kuvaamalla ja kirjaamalla kaikki keskeneräiset neuletyöni, joita on paljon.

Aloitan kuitenkin aikaisemmin otetuista kuvista.

 Nämä kaikki ovat edelleen keskeneräisiä. Punainen lyhythihainen puuvillapusero on edistynyt jonkin verran tämän kuvan ottamisen jälkeen, mutta kyllä siinä vielä neulomista on. Mutta sehän onkin kesäpusero. Sinisen mohairpuseron helma on neulottu loppuun, mutta hihat puuttuu. Niitä ei siis ole edes aloitettu ja niistä on tarkoitus tehdä pitkät. Ja tuo kolmas ...villatakin helma ei ole tuosta edistynyt kuin korkeintaan parin kerroksen verran.


 Tässä kuvassa sentään on yksi sellainen, joka ei kuulu joukkoon. Eli tuo valkoinen hame on valmis ja ollut jo käytössä, se ei olisi tähän kuvaan pääsytkään ellei lanka olisi loppunut kesken. Vaaleansinivalkoisesta tekeleestä olisi tarkoitus tulla joskus mekko, työ on tuosta kyllä edistynyt, mutta kaukana valmiista mekosta. Kirjava hame...hmmm...kuinkakohan kauan menee ennen kuin saan kaikki langanpäät pääteltyä ja napit ommeltua paikalleen... Harmaa mekko on kyllä edistynyt tuosta, mutta ei lähelläkään edes puolivalmista.


 Ja nämä sitten...ei taida valmista tullakaan...mutta ei nämä kyllä neulomuksia olekaan. Lapaset koukkuan ehkä ensi talvena, kun ei noin paksuja lapasia nyt enää tänä keväänä toivottavasti tarvi. Ja tuon krokotiilivirkatun huivin luultavasti puran, kun voisin keksiä tuolle langalle jotain sellaista käyttöä, että valmiille tuotokselle olisi jotain käyttöäkin.

Nämä mytyt eli siis huivit on pingottamatta ja langanpäät päättelemättä.

Näistä kahdesta villatakista vihreäsininen on suunnilleen samassa vaiheessa vieläkin, punainen on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti