lauantai 19. heinäkuuta 2014

"Nina" langat myytävänä

Koska lankavarastoni tuntuu vain kasvavan koko ajan, kun pakkohan sitä on kokeilla "uusia", erilaisia mielenkiintoisia lankoja, joita tulee vastaan, enkä neulomalla ehdi millään kuluttaa "vanhoja" yhtä nopeasti kuin haalin uusia, täytyi keksiä jotain muuta. Siksi siis yritän nyt saada valikoitua lankavarastostani myytäväksi joitakin sellaisia lankoja, joista olen jo neulonut jotain.

Ensimmäisenä myytäväksi päätyivät nämä "Nina" sukkalangat, siksi että niitä on niin paljon samaa väriä, enkä oikein keksi mitä muuta näistä voisi neuloa kuin sukkia. Voisin kyllä neuloa tästä langasta toiset sukat esimerkiksi raidoittaen jonkun yksivärisen langan kanssa, mutta toisaalta minulla on niin paljon muita sukkalankoja, sellaisia, joista en ole vielä koskaan neulonut mitään, että mieluummin neulon ensin niistä.

Siis jos jotakuta kiinnostaisi ostaa, myisin mielelläni nämä loput "Nina" -sukkalangat, jotka jäivät jäljelle neulottuani itselleni sukat. Nelisäikeinen lanka sisältää 48% puuvillaa, 39% uutta villaa ja 13% polyamidia. 50 gramman kerässä on lankaa noin 200m. Puikko/koukkusuositus on 2.0 - 3.0 mm, ja tiheys 30 silmukkaa ja 42 riviä 10:llä cm:llä. Lanka on konepestävää 30 asteessa. Tämän langan väri on 306 ja erä 137. Nämä tiedot löytyvät paketista, jossa on myös sukkaohje kokotaulukoineen, kerien vyötteissä lukee vain sukkalanka "Nina" usealla eri kielellä, Crelando ja pesuohjemerkit.

Myytävänä on kaksi kokonaista 50g:n kerää ja kaksi vajaata ehkä hieman alle 20g:n kerää.
Hinta 4 euroa + postikulut, melko varmasti maksikirjeenä 4,20 e.

Voin myydä myös vain osan langoista, kysy jos kiinnostuit, neulemekko(a)gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti