maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lankapaaston loppu

Tilasin netistä pari päivää sitten vähän (tai no, alle kilon kuitenkin) lankaa, kun satuin sopivaan tarjoukseen törmäämään, niin eihän sitä voinut ohittaa. Tänään paketinnoutomatkalla poikkesin lankakauppaan, ja tässä on tulos


Kotiutin yhteensä 1,85 kiloa lankaa! Ja pahoin pelkään, että heinäkuun lankaostokset eivät edes jää tähän, kun ne Dropsin puuvillat on tämän kuun tarjouksessa :)

4 kommenttia:

 1. Oi ihanuuksia! Mielenkiinnolla odotan mitä kivaa näistä teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanuuksia ovat tosiaan, mutta kuinkahan kauan menee, että saan näistä jotain valmista aikaiseksi ;) aika ei millään meinaa riittää kaikkien ideoiden toteuttamiseen :)

   Poista
 2. No mutta jos halvalla saa, niin sehän on pelkkää säästöä kaikki ;)

  Omakin lankalaihikseni otti takapakkia heinäkuussa (kirpparilta 300 gr, lahjaksi 100 gr + huutonetistä lankapaketti, jota en ole vielä uskaltanut edes punnita... ) Ehkä kuitenkin alkuvuoden saldo on vielä miinuksella - toivottavasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu säästöähän se ;) onneksi tämä lankalaihistelu ei kuitenkaan ole niin vakavaa puuhaa, täytyyhän sitä välillä sallia itselle uusia ihania lankoja :)

   Sinun hankintasi ovat sentään mukavan maltillisia verratuna tuohon minun hankkimaani lankaläjään, mutta nyt sitten heiluttelen vaan taas ahkerasti puikkoja, ideoista ei ainakaan ole pulaa.

   Poista