perjantai 3. heinäkuuta 2015

Suvikummun PunosPolvisukat

Maaliskuun lopussa Marja julkaisi Suvikumpu -blogissaan PunosPolvisukkien ohjeen, ja nehän oli minun sitten laitettava heti puikoille. Tosin päätin jälleen kerran tehdä polvisukkien sijaan ylipolvensukat. Muitakin tahallisia tai tahattomia muutoksia tulin tehneeksi jonkin verran, mutta en nyt kyllä enää tarkemmin muista mitä ;)


Rivakan alun jälkeen nämä sukat jäivät lähes kahdeksi kuukaudeksi lähes kokonaan sivuun, kun kesän lähestyminen sai kuvittelemaan, että näille olisi käyttöä vasta syksyllä. Kesäkuun alussa innostuin kuitenkin neulomaan nämä valmiiksi, ja uskokaa tai älkää käyttöönkin ne pääsivät heti ;) mutta jos nyt jo saisin siirtää ne odottamaan syksyä, parina viime päivänä, kun on vihdoin ollut kesäisempiä lämpötiloja.


Neuloin nämä ihanasta Vuorelman veto -langasta 3 mm:n sukkapuikoilla. Lankaa kului 178 grammaa. Niin, ja väriltään ne ovat tällaiset tummanpunavioletit kuin näissä kolmessa viimeisessä kuvassa. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa näyttävät aivan liian kirkkailta ja vaaleilta.


Mutta sain sentään jotkut kuvat otettua, enkä ihan pudonnut kiveltäkään ;)


Lopuksi vielä kuva lankapaastopalkinnostani, jonka sain, kun sain kulutettua 2100 grammaa lankaa paaston aikana. Ihanat Nepal -lankakerät jäävät odottelemaan hieman viileämpää säätä, ei ole ihan helteellä neulottavaa lankaa tuo :) Aloin kyllä heti miettiä, mitä niistä tekisin, ehkä lapaset...vai pipon... mukana oli myös  tuo hauska kortti


6 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu!
  Mikäli et syystä tai toisesta halua ottaa haastetta vastaan niin pistä viestiä kommenttilootaani niin jatkan haastetta jollekulle toiselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Mielelläni otan haasteen vastaan :)

   Poista
 2. Mahtavia töitä oot teheny! :) Tykkään erityisesti näistä sukista. :) Ja tuo laihistelu on sujunu tosi hyvi! :)

  VastaaPoista