sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Keskeneräistä

Kun nyt ei ole mitään valmista esitellä, vilautetaan hieman paria tällä viikolla aloittamaani uutta neulomusta. Palmikkotunika (aloitus maaliskuun lopussa ja hieman enemmän tunikasta näkyy täällä) on kyllä ollut valmiina kohta viikon, mutta saapa nähdä milloin saan sen kuvattua ja blogiin asti. Mekkoa siitä ei sitten tullutkaan, mutta siitä enemmän sitten, kun saan sen kuvattua. Kesäksi täytyy kuitenkin saada uusi neulottu kesämekko, joten aloitin sitten sellaisen.


Aloitin myös uuden villatakin, kun vihdoin sain valittua langan ja mallin. Lankavarastostani löytyy langat aika moneen villatakkiin. Olen ostaessani suunnitellut tekeväni niistä tietyntyyppisen villatakin, mutta minulla ei ole ollut valittuna tiettyä ohjetta, joten aika usein olen päätynyt suunnittelemaan mallin itse neuloessani. Nyt halusin kuitenkin neuloa valmiin ohjeen mukaan, pari aloitusta ja purkamista eri ohjeilla vaadittiin ennen kuin päädyin tähän.


Kuvissa värit ovat todellista harmaammat, ylemmän kuvan mekko on oikeasti vaaleansininen ja alemman kuvan villatakki on punertavamman violetti, kanerva. Aikaisemmin aloitetut keskeneräiset etenevät hitaasti, mutta varmasti kirjoneulesukkia lukuunottamatta. Luulen, että niiden neulominen jää syksyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti