tiistai 30. kesäkuuta 2015

6 aloitettu, kaksi valmista

 

Kesäkuu loppuu ja suurin osa kesäkuussa valmistuneista töistäni on vielä bloggaamatta, mutta ehtiihän sitä sitten heinäkuussakin. Viileistä ja sateisista säistä johtuen olen kuitenkin neulonut enemmän kuin tavallisesti kesällä, ja jotain on valmistunutkin. Aloitan nyt nurinkurisessa järjestyksessä, eli viimeksi valmistuneet ensin.


Nämä sukat ovat KyJy nro 5. Kaivelin kasan mielestäni yhteensopivia 7 veikkajämiä, ja aloin neuloa 3:n puikoilla 48:lla silmukalla. Luonnonvalkoisella ensin 1o 1n joustinneuletta, sitten sileää neuletta ja raitoja 4 krs:ta sinisellä ja 2krs:ta l.valkoisella. Kantapään jälkeen luonnonvalkoisen langan loputtua, jalkaterän värien ja raidoituksen suunnittelu vaati muutamia kokeiluja ja purkamisia, mutta lopulta sain niistä ihan kivat. Jalkaterässä siis vaaleammalla siniharmaalla aina 4 krs:ta ja tuolla varren ja kantapään sinisellä 2 krs:ta. Luulisin, että näistä tuli kokoa 43. Lankaa näihin meni 113g.


 KyJy 2015 lista tällä hetkellä:
1. Kesäyö sukat (omin muokkauksin), tummansinisestä Nallesta, aloitettu 20.6., valmis 21.6.,   langanmenekki 78 g
2. Dew Drops Shawl, luonnonvalkoisesta Drops Lace langasta, aloitettu 20.6.
3. Villasukat, Tico Ticosta, aloitettu 21.6.
4. Vauvan sukkia, Drops Baby Merinosta, aloitettu 22.6.
5. Villasukat 7 veikkajämistä, aloitetttu 22.6., valmis 24.6., langanmenekki 113g
6. Villasukat Nallejämistä, aloitettu 29.6.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Ingi! Kannatti kyllä neuloa ja purkaa muutamaan kertaan :)

   Poista
 2. Ihanat värit ja ihana kuvaustausta, tulee ihan koti-ikävä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sininen ja luonnonvalkoinen sopi tosi hyvin yhteen, ja ihan kivasti tuo vaaleampi sininenkin(siniharmaa) tuossa toimii. Ja tuo kuvaustausta saa tällaisen ihan tavallisen sukkaparin näyttämään vielä vähän paremmalta ;) Koti-ikävöidessä kannattaa ottaa huomioon, että täällä on ollut tosi kylmää ja sateista koko alkukesän (tämän päivän säästä ei tässä yhteydessä sitten puhutakaan)

   Poista