perjantai 14. lokakuuta 2016

Kesä- ja heinäkuun sytomyssyt

Näitä aikaisemmin valmistuneita töitä riittää vielä, ja nyt on taas valmistunut uusiakin. Kaikki uudet valmistuneet on vielä kuvaamatta, mutta toivottavasti saan pian jotain uudempiakin töitä tänne blogiin. Näitä vanhempia tulee edelleen ihan sekalaisessa järjestyksessä. Minunhan oli tarkoitus tehdä aina yksi sytomyssy joka kuukausi koko tämän vuoden ajan, mutta elo- ja syyskuussa ne jäivät tekemättä. Kesä- ja heinäkuussa tehdyt myssyt tulevat nyt tässä, ja aion jatkaa myssyjen tekoa loppuvuoden kuukausinakin.

 

Kesäkuun sytomyssy, samoista puuvillalangoista kuin toukokuun sytomyssykin, värit vaan toisinpäin, valkoinen turkoosein raidoin. Puikot oli 3,5 milliset 40 senttiset pyöröt. Silmukoita myssyssä on 104 ja päälaen kavennukset tein kahdeksassa kohdassa. Langanmenekki 34g.


Heinäkuun sytomyssy, puuvillalangasta TiiQ:n ohje Väreily, lankani oli ohuempaa kuin ohjeessa, joten lisäsin myssyyn silmukoita yhden mallikerran verran, puikot oli samat kuin edellisessäkin myssyssä. Langanmenekki 44g

2 kommenttia: