torstai 28. elokuuta 2014

Unohtunut kaulahuivi

Yksi blogin alussa julkaisemistani keskeneräisistä neuleistä oli ruskea kaulahuivi. Se olisi ollut helppo ja nopea tehdä valmiiksi, mutta kun oli niitä huivien pingottamisia ja nappien ompeluja silloin, jotka oli vielä nopeampia tehdä ja aloitin niistä, niin tämä kaulahuivi unohtui ihan kokonaan laatikon pohjalle. Tässä joku päivä löysin sen, neuloin valmiiksi ja otin muutamia todella huonoja kuvia siitä.

Huivi on neulottu Dropsin Baby Merino langasta 5 mm:n puikoilla, koska halusin siitä "ilmavan". Loin 31 silmukkaa, neuloin 6 kerrosta ainaoikeaa ja sitten aloitin itse keksimäni mallikuvion, tai siis ei tässä nyt oikeastaan mitään keksimistä ollut, mutta siis vinoneliöitä oikein ja nurjin silmukoin. Huivin leveys on noin 13 cm, mutta mallineule vetää sen tuollain taitoksille. Pituutta huivilla on noin 160 cm. Lankaa kului 85g.

Lahjaksi tämä tulee joskus jollekulle menemään, ei kyllä ainakaan vielä mitään havaintoa kenelle ja milloin, mutta lahjalaatikko kumisee tyhjyyttään, että olihan sitä jo aikakin saada sinne jotain täytettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti