lauantai 28. marraskuuta 2015

Alpakkahulluus!

Mainitsin viime postauksessa tilanneeni langat veljeni villapaitaa varten. Eilen kävin hakemassa lankapaketin, ja nyt on veljen villapaita aloitettu. Tovottavasti ehdin saada sen jouluksi valmiiksi. Mainitsematta jäi se, että koska Dropsin alpakkalangat olivat tarjouksessa, tilasin langat myös omaa villatakkia/paitaa (kröhöm, tai siis kahta) varten. Omia neuleitani varten ostin Dropsin Lima -lankaa, joka on ohuempaa, mutta koostumukseltaan vastaavaa kuin Andes, eli 65% villaa ja 35% alpakkaa. Koskahan ehdin näistä langoista neuloa, kun ehdin jo lankoja odotellessa aloittaa sen paksumman takin itselleni. Puhumattakaan kaikista muista aikaisemmin aloitetuista keskeneräisistä ;)


Näin täällä lankal(a)ihistellaan. Eikä niistä KyJyistäkään mitään valmista tule ;) mutta langat on ihania ja neulominen on kivaa! Keskeneräiset neuleet eivät ainakaan lopu kesken, aina on kymmenen uutta ideaa odottamassa (ja langat niihin valmiiksi hankittuina ;). Silmukka silmukalta työt kuitenkin etenevät, toiset hieman nopeammin ja toiset hitaammin, ja valmista tulee ennemmin tai myöhemmin :)

Tämän tilauksen muuten tein minulle uudesta nettikaupasta Mervillasta, koska sieltä löytyi kaikki "tarvitsemani" langat. Oikein hyvä nettilankakauppa tämäkin.

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus, en olekaan ainoa alpakkahulluuteen sairastunut. Taitaa olla jonkinlainen pandemia liikkeellä :-) upeat värit noissa langoissasi, uskon että sormet syyhyää päästä noihin käsiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saturnina! Alpakkahulluutta taitaa tosiaan olla enemmänkin liikkeellä :-) houkutus on tosiaan suuri, veljen villapaidan kompastuskiveksi voi osoittautua pitkähkö yksivärinen sileä osuus, saattaa olla, että silloin väliin aloitettava jotain värikkäämpää ;)

   Poista
 2. Ihana paita tulossa. Pitäähän sitä puikoilla ja koukussa töitä olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantapuikko! Veli valitsi tosi kauniin mallin ja lanka on ihanaa :) Niinpä, sehän olisikin ihan kauhea tilanne, jos ei olisi mitään puikoilla ;)

   Poista
 3. Voi, alpakkalangat ovat ihania! Tuttu hulluus:D Paidan alku näyttää kauniilta ja lämpöiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivikki! Alpakkahulluus taitaakin olla yleisempää kuin luulinkaan ;) Minustakin tuo veljen valitsema paitamalli on kaunis, ja on todellakin lämmin.

   Poista