keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lanka loppui

En toki ole saanut massiivista lankavarastoani kulutettua loppuun, siinä riittäisi neulottavaa pariksi kolmeksi vuodeksi, vaikken ostaisi yhtään lisää lankaa ;) Mutta luonnonvalkoinen reumalanka loppui kesken hihattimen neulomisen. Kyseistä lankaa saan kyllä lisää lankakaupasta, kunhan olen liikkeellä kaupan aukioloaikaan ja saan suunniteltua strategian, jonka avulla selviän kauppareissusta ilman ylimääräisiä lankakeriä.


Hihattimeen minulle riittäisi kyllä vajaa puolikas kerä, joten jos jollakulla pyörii nurkissa ylimääräinen puolikas(tai vaikka 1/4) kerä Sachenmayrin Rheuma Thermal Wolle (vanha nimi) tai Fine wool (uusi nimi) lankaa, voisin ostaa jämän halvalla. Väri on siis luonnonvalkoinen 02070, erällä ei ole väliä, omat keräni olivat tuota vanhempaa lankaa, joten samaa erää tuskin on enää missään.

3 KyJyä vielä kesken ja alkaa näyttää siltä, etten ehdi saada niitä valmiiksi, mutta loppuun asti yritän. Tämän hihattimen lisäksi KyJyistä kesken ovat siis puuvillatakki ja villapusero, jotka ovat aika lailla alkutekijöissään.

4 kommenttia:

 1. mä en enää yritä edes ehtiä kyjyjä, sillä nyt väännän kiireell joululahjoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en vaan vielä osaa luovuttaa kyjyjenkään suhteen, vaikka väliin tunkee koko ajan kaikkea muuta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. "lähi"lankakaupastani näyttää kyllä löytyvän, sinnekin on vaan vähän matkaa, ja tuli tässä nyt flunssakin väliin, mutta täytyy sieltä käydä hakemassa, kun jaksan :)

   Poista