perjantai 4. marraskuuta 2016

Fredrica pipo

 

Olen jo jonkin aikaa halunnut tehdä itselleni luonnonvalkoisen palmikkkopipon, mutta sopivan ohjeen löytäminen on ollut vaikeaa, enkä vaan saa pipoja onnistumaan, kun teen ilman ohjetta. Mutta nyt löysin täydellisen ohjeen, ja tekisi mieleni tehdä tällä ohjeella vielä punainenkin pipo. Niina Risulaisen suunnittelema Fredrika hat on ilmainen ohje Ravelryssä, täällä.


Neuloin pipon Sublimen Baby Cashmere Merino Silkistä, ja sitä kului 90g. Tupsua en pipooni tehnyt, koska en tykkää tupsuista omissa pipoissani, mutta minusta tämä pipo näyttää hyvältä ilmankin. Pakko sanoa, että olen aika usein löytänyt kivan näköisiä tupsupipoja, mutta yleensä ne eivät näytä yhtään hyviltä ilman sitä tupsua. Tupsupipot, kun näyttää minun silmissäni hienoilta muilla ihmisillä, mutta ei minulla, niin olipa kiva löytää tällainen pipo-ohje, josta tupsun sai helposti jätettyä pois.

Neuloin magic loopina pyöröpuikoilla, joustinneuleessa ne olivat 3,25 mm ja muuten 5 mm.

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että pidit ohjeesta. Neulojia vartenhan näitä tehdään. Ihana nähdä näistä erivärisiä versioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset ohjeesta, olet suunnitellut parhaan pipon ever!! Hienolta näyttää monissa eri väreissä, kunhan saan noita keskeneräisiäni vähän vähemmäksi, niin aloitan punaisen :)

   Poista
 2. Sievä palmikkopipo ja sievät on nuo sormikkaatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi, Niinan ohje on ihan huippu :) ja sormikkaatkin on ihan kivat ja sopii tämän pipon kanssa.

   Poista