sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Videoblogin 3.jakso

Julkaisin Heidin neulehöpinät videoblogini 3.jakson.


Voiko lankavarastoonsa hukkua, ja kuinka monta villatakkia neuloja tarvitsee? Tässä jaksossa on 1 valmis työ, muutama keskeneräinen ja paljon lankaa. Höpinää joulukalenterineulonnasta, ja langasta.

valmiina:
Carcassonne-sukat (ei ohjetta) EDIT blogipostaus, täällä

Päällä:
Palmikkovillapaita, oma sovellus, alkuperäinen ohje Suuri Käsityö 9/2011
Helmi hame

Kesken:
Veera Välimäen Kappa
Saumatonta neulontaa kirjan Pitsitakki
Taimitarhan kukkasukkien oma nilkkasukkaversio

Muita mainittuja:
Niina Laitinen designs
Aikaisempina vuosina neulomani joulukalenterisukat:
2015 Niina Laitisen ohjeella
2014 sukat
2015 jämälankavillasukkajoulukalenterisukat
Lankakauppoja:
Silmu&Solmu
Pirtinkehräämö
Rintalan tila
Louhittaren luola

6 kommenttia:

 1. En vieläkään ole ennättänyt katsomaan tätä enkä aiempia videoitasi, mutta odotan (innolla) päivää, jolloin on aikaa. Kiva, että olet tehnyt näitä videoita myös! ❤
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Toivottavasti pettymys ei ole paha, kun ehdit näitä katsoa, nämä kun eivät ole mitään kovin hyviä ;) mutta kiva niitä on tehdä, varsinkin, kun tietää, että joku haluaa niitä myös katsoa :)

   Poista
 2. Hei Heidi! Sen verran olen nähnyt alkua ensimmäisestä, että voit olla itseesi tyytyväinen. :) Minusta ei olisi moiseen lainkaan. ;-)
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Mitenkähän ajatuksissani olen viimeksi tuon vastaukseni kirjoittanut, kun meni nimesikin väärin, olen todella pahoillani. Sinua kuitenkin ajattelin vastausta kirjoittaessani (olethan muuten se sama Sari, joka kirjoitti minulle joskus kauan sitten s-postia? näin olen jostain syystä ajatellut)

   Itseä on kyllä aika kamala katsella, ja vielä kamalampi kuunnella, mutta ei se kuitenkaan ollut ihan niin hirveää kuin luulin. En olisi uskonut ryhtyväni tällaiseen, mutta näiden tekeminen on kyllä osoittautunut oikein kivaksi jutuksi, ja ehkä sitä on tässä jo hieman siedättynyt sille itsensä katselemiselle ja kuuuntelemisellekin.

   Mutta on aina kiva saada tällaista positiivista palautetta, se antaa uutta intoa jatkaa silloinkin, kun itsestä tuntuu, ettei tästä tule mitään.

   Poista
  2. Hei Heidi! Kiitos. :) Kirjoitin Sinulle aikanaan sähköpostia. Olet siis päätellyt aivan oikein. Itse asiassa on ollut tarkoitus kirjoittaa Sinulle jo jonkin aikaa uudelleenkin, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi.
   ps. En pahastunut lainkaan nimivirhettä. Tekevälle sattuu. ;-)
   Sari

   Poista