maanantai 30. tammikuuta 2017

Heidin neulehöpinät podcastin Housuista Hameisiin -KAL

Unohdin videoblogissani sanoa, että Housuista Hameisiin -KALiin voivat osallistua kaikki nekin, jotka eivät käytä Ravelryä.

Viimeksi neulomani housut, joista en ole vielä saanut kunnollisia kuvia otettua blogiin.
Ja viimeksi neulomani hame Carnaby Skirt, jota en ole myöskään saanut kuvattua kunnolla.

Housuista hameisiin-KAL

Heidin neulehöpinät podcastin ensimmäinen KAL alkaa tänään 30.1.2017 ja jatkuu 30.4.2017 asti. Ja tarkoitus on siis neuloa housuja ja hameita, kaikenlaiset housut tai hameet käyvät, kunhan ne on neulottu tai virkattu tai tehty jollakin muulla lankatekniikalla. 

Työn on saanut aloittaa milloin tahansa kaikki wipit ja ufot ja muut vastaavat käyvät, kunhan ne valmistuvat kalin aikana. 

Työllä saa toki aivan vapaasti osallistua kaikkiin muihinkin kaleihin.


Valmistuneet työt postataan valmistuneiden ketjussa Ravelryssä. Jos et käytä Ravelryä ja haluat osallistua KALiin, minä postaan valmiin/valmiit työsi sinne puolestasi. ELI JOS ET OLE RAVELRYSSÄ OSALLISTUT NÄIN: Lähetä minulle sähköpostilla kuva valmiista työstäsi, kerro jotain työstäsi (esim. mitä ohjetta olet käyttänyt, lanka, puikkokoko, kenelle se on tehty, milloin se on tehty yms.), kerro millä nimellä/nimimerkillä haluat esiintyä.

Ravelryssä on myös KALin höpinäketju, jossa voi höpistä kaikenlaista aiheeseen liittyen, suunnitelmista ja työn edistymisestä, ohjeista jne. Siellä voi myös kysyä, mitä tahansa tähän KALiin liittyen, MUTTA JOS ET OLE RAVELRYSSÄ, tämän postauksen kommenttikentässä voit kertoa suunnitelmistasi, edistymisestäsi ja kysyä tai höpistä mitä tahansa tähän KALiin liittyvää. 

Tämä on siis ihan ensimmäinen järjestämäni KAL, joten kaikki ei välttämättä toimi niin kuin olin ajatellut tai olen voinut unohtaa mainita joitakin erittäin oleellisia asioita kokonaan. Kannattaa siis kysyä, jos jokin on epäselvää tai kummallista tai jotain.

Laitan tähän inspiraation lähteeksi tai vinkiksi tai jotain pari linkkiä. Eli blogipostaukseni neulomistani hameista, housuista ja villahousuista.

2 kommenttia:

  1. Minulla on ollut haaveena jo ihan hirvittävän pitkään neuloa hame tai mekko. Muutama ihana ohjekin on mielessäni. Saisinkohan neulottua sellaisen tämän KAL:n aikana? Sinun taidolla neulomasi ja hienosti onnistuneet hameet, mekot ja housut ainakin innostavat ja inspiroivat itsekin tekemään! :)
    Sari

    VastaaPoista