maanantai 16. tammikuuta 2017

Punainen Satakieli

Kuten viime postauksessa kerroin, innoistuin Satakieli mysteerihuivineulonnasta niin, että tein niitä heti kaksi. Sopivien värien valitseminen oli vaikeaa, kun etsiskelin jämälangoistani ja yksinäisten kerieni joukosta sopivan paksuisia pehmeitä lankoja. Valinnan vaikeus johti sitten siihen, että tosiaan aloitin kaksi huivia ;) Molemmat huivit etenivät ihan hienosti melkein loppuun asti aikataulussa ja sain ne valmiiksi joulupäivänä. Tai nyt kun tarkemmin mietin, niin saattaa olla, että vuorokausi oli jo vaihtunut tapaninpäivän puolelle jälkimmäisen huivin valmistuessa :)

Kuvaaja: Lauri

Tämän toisen huivin neuloin 4 mm:n puikoilla. A värinä minulla oli punainen (16) Drops Baby merino -lanka. B väriksi valitsin syklaaminpunaisen (09) Debbie Bliss Rialto Lacen, C värini oli fuksianpunainen (93) Malabrigo Lace, D väri on punaista (336) Grignasco merinosilkiä ja E väri on tumma lila (35) Drops Baby Merino. Baby merinoa lukuunottamatta neuloin kaikki värit kaksinkertaisella langalla. Valmis huivi painaa 146g.

Kuvaaja: Lauri

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Rantapuikko :) Värejä valitessani ja huivia aloittaessani mietin, että tuleeko tästä "liian punainen" omaan makuuni, mutta nyt valmiina en enää edes tiedä kummasta huivista tykkään enemmän.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Virpi :) Kahta samalla mallilla tehtyä huivia en ehkä tarvitse itse, joten nyt pitäisi ehkä osata päättää kumman haluan pitää itse, ja mitä teen sitten toiselle ;)

   Poista
 3. Kaunis huivi. Hyvin näyttäisi nämätkin värit sinulle sopivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinikka :) Olin oikeastaan itse vähän yllättynyt, että tästä huivista tuli väreiltään näin hyvin minulle sopiva. Näiden lankojen värit ovat ehdottomasti edukseen yhdessä, erikseen niistä suurin osa oli hieman minun värikarttani ulkopuolelta ;)

   Poista