sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Satakieli

Sukkien lisäksi innostuin, kuten moni muukin, neulomaan Satakieli adventtimysteerihuivia joulun alla. Ja koska minä olen minä, vihjeitä tuli vain joka toinen päivä ja ensimmäinen vihje oli niin nopea neulottava, neuloinkin samantien kaksi huivia. Sopivat langat etsin lankavarastoni jämistä ja yksinäisistä keristä, ja vaikka lopulta tilasin Tukuwooliakin, ne vyyhdit jäivät nyt odottamaan jotakin muuta projektia.

Kuvaaja: Lauri

Tässä ensimmäisessä huivissa minulla oli A värinä Sandness Garnin vihreä Mini Duett, B värinä Dropsin lila (4400) Lace kaksinkertaisena, C värinä kanerva (4088) Dropsin Baby Alpaca Silk, D värinä Vikingin lila (368) Baby Ull ja E värinä Dropsin vaalea merenvihreä (7402) Baby Alpaca Silk.

Kuvaaja: Lauri

Neuloin huivin 4,5mm puikoilla ja painoa sille tuli 187g. Huivi oli todella mukava neulottava ja langanpäiden päättelykin sujui ihan kivasti, kun sen teki aina jokaisen vihjeen jälkeen. Sain molemmat huivit valmiiksi joulupäivänä, ja kastelin ja levittelin ne kuivumaan samantien. Ja pari päivää myöhemmin sain veljeni Laurin kuvaamaan ne, mutta vasta nyt sain aikaiseksi tämän postauksen kirjoittamisen.

Kuvaaja: Lauri

Ja nytkin päätin jättää sen toisen huivin seuraavaan postaukseen ;) eikä se ole edes ainoa viime vuonna valmistunut neuleeni, joka on vielä postaamatta täällä blogissa.

4 kommenttia:

  1. Todella sievä huivi, ihanat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi :) Värien valitseminen ei ollut ihan helppoa, kun ei tiennyt miltä valmis huivi näyttää, mutta tykkään kyllä itsekin.

      Poista