perjantai 26. syyskuuta 2014

Pari ufoa

Löysin kaapista pari sukantekelettä, jotka olivat unohtuneet sinne alkutekijöissään. En yhtään muista milloin olen nämä aloittanut, mutta joka tapauksessa ennen tämän blogini aloittamista. Näiden olisi pitänyt olla mukana blogin alussa raportoiduissa keskeneräisissä neuleissa, mutta kun olivat onnistuneet piiloutumaan niin hyvin, etten huomannut niitä silloin, enkä kuluneen puolen vuoden aikana, ennen kuin nyt. Keskeneräiset työt ovat vähentyneet viime aikoina ihan mukavaan tahtiin, mutta  tässä tuli nyt sitten pari lisää.
Vaikken muista, milloin aloitin nämä, muistan miksi ne jäivät kesken. Aloitin ne tarkoituksenani neuloa lapaset, mutta sitten huomasinkin neulovani sukkia. En vaan tiedä kenelle tämän kokoiset sukat sopisivat, ja tylsän värisetkin niistä on tulossa, joten jäivät kesken.

Nämä sukat aloitin ja purin moneen kertaan, ja taisin sitten kyllästyä niihin kokonaan, kun en näköjään ole päässyt alkua pidemmälle. Oikeastaan näistä oli tarkoitus neuloa sukkahousut (itselleni), mutta alku oli niin hankala, että saa nähdä mitä niistä nyt sitten lopulta tulee. Mieluummin ehkä kuitenkin pitkät sukat kuin sukkahousut, mutta saa nähdä kuinka pitkät sitten jaksan näistä neuloa. Tarkoitus olisi nyt kuitenkin saada nämäkin keskeneräiset vuoden loppuun mennessä valmiiksi, niiden muiden keskeneräisten lisäksi.

Nyt, kun ulkona myrskyää onkin sitten oikein hyvä käpertyä sohvannurkkaan neulomaan. Sytytin pari kynttilääkin tunnelman luojaksi (ja siltä varalta, että sähköt katkeaa, mutta toivottavasti ei kuitenkaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti