sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Jotain uutta ja jotain sinistä

Nimittäin kaksi uutta neuleen alkua. En enää voinut vastustaa Saumatonta neulontaa -kirjan palmikkotunikaa. Se oli pakko saada puikoille nyt, tarkoituksenani on neuloa siitä riittävän pitkä, että voin käyttää sitä mekkona, saa sitten nähdä, miten suunnitelman kanssa käy. Lankavalintani suhteen olen hieman epävarma, se voi olla erittäin onnistunut tai sitten ei todellakaan ;) lanka on kyllä niin ihanaa, että toivottavasti toimii tässä.


Sitten huomasin, että maaliskuu alkaa olla jo aika pitkällä ja maaliskuun kalenterisukat on vielä neulomatta. Viimeaikaisten harmaiden neulomusten jälkeen täällä neulotaan väreillä. Kuvissa värit huomattavasti auringon haaalistamat, kummankaan työn oikea väri ei ole oikeasti yhtä vaalea kuin kuvissa.


Tällä hetkellä meneillään aika voimakas palmikkomania, yritän suunnata sen tuon aloittamani tunikan neulomiseen, mutta jos löydän sopivan palmikkovillatakin ohjeen, sellaisen ohuehkon kesäksi sopivan, en ehkä voi olla aloittamatta sellaistakin. Tai voi käydä niinkin, että aloitan palmikkkovillatakin, vaikken ohjetta löytäisikään ;)

2 kommenttia:

  1. Minullakin on palmikkomania meneillään, niitä on niin kiva neuloa. Kauniita neuleita tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, palmikoiden neulominen on tosi kivaa :)

      Poista