tiistai 31. maaliskuuta 2015

Lankalaihis 2015: ensimmäinen vuosineljännes

Lankalaihiksen kolmas kuukausi sujui hyvin. Pysyin päätöksessäni olla ostamatta lankaa, ja kuukauden puolivälistä alkoi lankapaasto, johon lähdin mukaan, joten ostamattomuus jatkuu vielä ainakin kahden ja puolen kuukauden ajan. Tässä kuussa en myöskään saanut yhtään lankaa, sen sijaan neuloin 1100g ja annoin pois arvontapalkinnon muodossa 100g. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana olen neulonut yhteensä 3276g, antanut pois 100g, ostanut 1600g ja saanut 100g lankaa, joten lankavarastoni on laihtunut tänä aikana 1676g.


Maaliskuun aikana valmistui kolmet sukat; Maariat, jämälankasukat ja Paulat/Paulit. Lisäksi sain valmiiksi villatakin, kännykkäät ja säärystimet. Edellä mainituista suurin osa oli aloitettu aiemmin tänä vuonna, vain säärystimet ja Paulat aloitin ja lopetin maaliskuussa. Keskeneräisten laatikosta löytyy tällä hetkellä 5 neuletta; maaliskuussa aloitetut palmikkosukat ja palmikkomekko, tammikuussa aloitetut pitsipusero ja sukat sekä viime vuoden puolella aloitetut kirjoneulesukat.

Kirjoneulesukat ei tunnu edistyvän ollenkaan, eikä niiden neulominen inspiroi yhtään, joten saavat olla kesken kunnes niiden neulominen taas kiinnostaa enemmän. Muut neuleet edistyvät ihan hyvin, ja valmistunevat kevään kuluessa, vaikka kevään edetessä oletan neulomistahtini hidastuvan.

4 kommenttia:

 1. Hyvä sinä ! Minä sorruin Cittarin seiskaveikka-tarjoukseen, joten maaliskuussa miinusta vain surkeat 39 grammaa... Kokonaissaldo kuitenkin yli kilon :)

  Värikkäitä neuleita valmistumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia tarjouksia ei vaan voi ohittaa :), mutta miinusta se on vähäkin miinus :) ja kokonaissaldo kuitenkin oikein hyvä :)

   Poista